Hogyan tudnánk kicsit hatni a párom lányának az öltözködésére?
Párom egyik lánya sajnos elég duci, pedig tényleg próbálunk (anyuka is és mi is) egészséges ételeket adni neki, de pl a sulis menzán van, hogy 3-4 adagot is elfogyaszt. A tesója és közötte alig egy év a különbség. Ugyanolyan stílusban szeretne öltözködni, mint ő. Ezzel csak az a baj, hogy teljesen más testalkatok és ami a húgán jól áll, az rajta valami szörnyen. Az anyjuk szerint hagyjuk, majd magától is rájön erre, én viszont ezt borzalmas ötletnek találom és teljesen kiborít, hogy még a saját anyja is inkább kineveti a háta mögött, mint hogy segítene neki.
Szerintetek mit tehetnénk?
Szerintem az anya feladata egészséges súlyban és ápolt, megfelelő ruhákban tartani a gyereket.
Én is elvinném vásárolni.
Egyelőre nincs stílusa, csak majmol, keressetek valamit, ami csini rajta, vegyetek egy szettet és ha kap rá bókot, jöhet a többi ruha.
Semmi gond egy magasderekú nadrággal és egy bő haspólóval dundibb lányon.
Az enyém 11, vékony-átlagos, de széles válla van, “beles”, apró popsi, hosszú sovány lábak, fagyi alkat, előnyösen öltöztetem és megmondom, ha valami nem áll jól. Én csomagolok egészséges nasit, húsra/zöldségre akarom szoktatni, de reggelente a saját pogácsáján kívül megeszi két hiányzóét is, mellé megissza a kakaót és nem nyúl a magokhoz, aszalt gyümihez, egészséges kekszhez.
Egyszerűen ez ilyen, kamaszként farkasétvágy van és villámnövekedés.
15 éves, kb 170 cm magas és 86kg.
Elmondása alapján egyszerűen csak szeret enni. Pszichológushoz járt a válásuk után pár évig, de a pszichológus is azt mondta, hogy igazából semmi lelki probléma nem merült fel nála, így végül abbahagyták. Az iskolaihoz be szokott menni, mert pont egy tesi óra alatt van időpontja, ezt már csak ezért se hagyja ki.
Amúgy arányosan kövér, tehát megfelelő ruhákban csinos is lenne, de így, hogy a tapadós póló a melle alá pöndörödik, ha nem fogja folyamatosan így azért eleg fura látvány. Olyan, mintha állandóan a húga kinőtt ruháit hordaná.
Rengeteg gyümölcsöt eszik, de ugye az sem túl jó egy határon túl, mert abban is fruktóz van. Nála nem a minőséggel, inkább a mennyiséggel van a baj szerintem.
170/86 15 évesen rengeteg, ráadásul ez tömény háj, nem izom. De ő nem látja, hogy iszonyat kövér?
Amíg nem jön rá, hogy változtatnia kell, sajnos nem tudsz vele mit kezdeni. Csak az a baj, hogy ha most ennyi, és nem változtat az étkezési szokásain 100 kilós felnőtt lesz belőle...
A tesója nem tudna vele beszélni? Lány testvérek között általában jó a kapcsolat.
Hú, nemsemmi arányai vannak.. Miért nem vesz NAGYOBB méretet? Máris nem tapadd annyira a pólója. Egyébként semmi baj a tapadós cuccokkal, pláne ha arányosan kövér emberen van, de azért nem egészséges ekkorának lenni.
Javaslom továbbra is, hogy nézzetek képeket, keressetek neki jó melltartót, jó méretű ruhákat, írasd be menő sportra(akrobatika) és ha a segítséggel választott cuccokra kap visszajelzést, azokat akarja majd hordani.
Én két melltartót hordtam, mikor AAs mellem volt, annyira rosszul éreztem magam tiniként, mert azok, amik másokon jól álltak, nekem nem, de azokat akartam hordani, mert mindenkin olyan volt, pedig lehettem volna csini máshogy. Időbe telt, mire rájöttem, hogy nekem a derekam kell hangsúlyozni, mivel az enyém extrém vékony volt, a többieknek meg nem nagyon volt, neki meg valszeg a dekoltázsát kellene valami magasderekú szoknyával.
Hát nem duci inkább kövér és vagy lefogy és lehet Csinos lány vagy mégjobban elhizhat és hirdhat XXL polokat nadrágal .
Iletve senki nem magyarázta neki El hogy AZ izületei szive gerince térdei stb nem fogják birni tartosan ekkora vagy még több sulyt.
Iletve ki kéne vizsgáltatni nincs e valamilyen pajzsmirigy vagy egyébb problémálya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!