Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt a feleségem?

Miért csinálja ezt a feleségem?

Figyelt kérdés
6 hónapja született kisbabánk, és ő 1 éven belül szeretne másikat, mert szerinte nem tesz jót a gyereknek hogy egyke. Én egykeként nőttem fel, és semmi hátrányom nem származott belőle. Nem vagyunk gazdagok, de egyáltalán nem élünk rosszul. Tényleg vannak negatív hatásai ha valaki egyke? Bevállaljuk a másodikat?
okt. 14. 19:47
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem csak lusta dolgozni. Miért muszáj 1 éven belül? Ha 4 év múlva lesz, akkor mi történik?
okt. 14. 19:53
 2/19 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem itt nem az a kérdés ő miért szeretne másodikat. Azon kívül, hogy jó ha valakinek van testvére még ezer egy indoka lehet, és az is pont elég indok, hogy csak mert szeretne.

Az a kérdés te miért nem szeretnél második gyereket?

okt. 14. 19:53
 3/19 anonim ***** válasza:
34%
És ha azt mondom igen, akkor basszam is meg helyetted, mert neked nem kell még egy gyerek?
okt. 14. 19:54
 4/19 anonim ***** válasza:
91%
Férjem egyke. Nagyon jószívű, önzetlen, egyáltalán nem irigy, pedig ez az általános tévhit. Szerintem nincs semmilyen negatív hatása.
okt. 14. 19:55
 5/19 A kérdező kommentje:
#2 ez az egy gyerek is nagyon fárasztó, alig alszik de persze nagyon imàdom. Később lehet hogy szeretnék még 1 et de nem 1 éven belül
okt. 14. 19:55
 6/19 anonim ***** válasza:
64%
A hormonok megbolondították az agyát, hátha lecsillapodik. Semmi hátránya egykének lenni, annál több hátránya lehet a szülőkre nézve a kis korkülönbségnek.
okt. 14. 19:56
 7/19 babyboom567 ***** válasza:
90%
Aki szerint nem MUNKA 2db 2 év alatti gyereket éjjel nappal gondozni,és életben tartani,az még nem látott gyereket közelről.
okt. 14. 20:10
 8/19 anonim ***** válasza:
84%

Akkoriban en is szerettem volna tesot, es halat adok a jo egnek, hogy nem hulyultem meg teljesen es nem vallaltam be. Szerintem is amugy a hormonok szorakoztak velem vagy nem is tudom.

Ferjem meg bele is ment volna, de vegul en tancoltam vissza :D

Most 1,5 eves a kisfiunk es ugy nez ki, hogy jooo sokaig egyke is marad. Talan orokre 😂

Iszonyatosan nehez vele 1 eves koratol kezdve, konkretan ketten is kevesek vagyunk hozza. Es nem nagyon alszik.

Kiugranek az ablakon, ha mostanaban lenne mellette egy ujszulottem.

okt. 14. 20:11
 9/19 anonim ***** válasza:
97%

"Szerintem csak lusta dolgozni. Miért muszáj 1 éven belül? Ha 4 év múlva lesz, akkor mi történik?"

Ezt hogy számoltad ki? :D

Minél közelebb szül az első 3 éves korához, annál tovább tud otthon maradni. Ha 1 éven belül szüli a következőt, előbb kellene visszamennie dolgozni, mintha csak mondjuk 3 éven belül szülne.

okt. 14. 20:34
 10/19 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem hülyeség csak amiatt gyereket vállalni, mert kell testvér. Az első gyermek megkérdezi hogy miért akarták őt, hát kisfiam, szerettünk volna egy gyermeket, már 3-an lenni veled egy családként, a második is megkérdezi, hát gyermekem, tudod kellett a testvér bátyádnak.

Ha valaki gyereket akar, az legyen azért mert ténylegesen akarja, és maximum csak plusz egy pont hogy testvérek lesznek.

okt. 14. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!