Miért csinálja ezt a feleségem?
Szerintem itt nem az a kérdés ő miért szeretne másodikat. Azon kívül, hogy jó ha valakinek van testvére még ezer egy indoka lehet, és az is pont elég indok, hogy csak mert szeretne.
Az a kérdés te miért nem szeretnél második gyereket?
Akkoriban en is szerettem volna tesot, es halat adok a jo egnek, hogy nem hulyultem meg teljesen es nem vallaltam be. Szerintem is amugy a hormonok szorakoztak velem vagy nem is tudom.
Ferjem meg bele is ment volna, de vegul en tancoltam vissza :D
Most 1,5 eves a kisfiunk es ugy nez ki, hogy jooo sokaig egyke is marad. Talan orokre 😂
Iszonyatosan nehez vele 1 eves koratol kezdve, konkretan ketten is kevesek vagyunk hozza. Es nem nagyon alszik.
Kiugranek az ablakon, ha mostanaban lenne mellette egy ujszulottem.
"Szerintem csak lusta dolgozni. Miért muszáj 1 éven belül? Ha 4 év múlva lesz, akkor mi történik?"
Ezt hogy számoltad ki? :D
Minél közelebb szül az első 3 éves korához, annál tovább tud otthon maradni. Ha 1 éven belül szüli a következőt, előbb kellene visszamennie dolgozni, mintha csak mondjuk 3 éven belül szülne.
Szerintem hülyeség csak amiatt gyereket vállalni, mert kell testvér. Az első gyermek megkérdezi hogy miért akarták őt, hát kisfiam, szerettünk volna egy gyermeket, már 3-an lenni veled egy családként, a második is megkérdezi, hát gyermekem, tudod kellett a testvér bátyádnak.
Ha valaki gyereket akar, az legyen azért mert ténylegesen akarja, és maximum csak plusz egy pont hogy testvérek lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!