Ha "kimenőt" kapsz egy estére otthonról, mit csinálsz, hová mész? (több gyerekes anyukák főként! )
Szerencsére a nagyobbat reggel amikor oviba viszem, akkor anyukám vigyáz a kisebbre, így mennyei mámor, hogy egyedül tudok bevásárolni, vagy gyógyszertárat látogatni. A konkrét kimenőt 5 év alatt kb. két alkalommal vettem igénybe, amikor már végképp kiborultam, akkor én is könyvesboltot jártam, gyereknevelési könyvekre vadászva, nomeg kisebb képeskönyvekre, mesékre. Illetve, a második gyermekem amikor már fél éves elmúlt akkor volt egy fél év, hogy hastáncolni jártam megint. Most januárra várom a harmadik babát, reménykedek a jó télben, hogy ne kelljen a négy fal között ülni egész végig, mert azt félő, hogy nehezen bírnám.
Sajnos a barátnők a gyermekszám növekedéssel egyenes arányban csökkentek, illetve már csak olyanok vannak, akik szintén gyerekesek itt a környéken, velük meg egyedül nem szoktunk gyerekek nélkül találkozni.
Sokak szerint az ember lánya megszűnik emberi lény lenni gyermeke/i/ születése után, és bűnnek számít, ha jól meri érezni magát a csemete nélkül...
;)
Én pont most találtam ki, hogy kérek kimenőt :-)
Elmegyünk a csajokkal moziba, és telekajálom magam nachossal :-)
Én egyedül nevelem a fiam, tehát picit nehezebb nincs apu akire rábízzam, de anyum azt mondta hogy este fürdetés , elalvás után egyik nap menjek el csak a városba, hogy hogyan viseli a fiam, mert ugye Ő jobban anyásabb. És ha minden ok, akkor utána mehet a mozi :-)
Anyósomat nem kérem meg pedig mert szerinte aki anya ne szórakozzon, habár "sógornőm" a 3 hónapos tápszeres gyerek mellett afterpartykra járt :-) na, de mindegy :-)
Meg kell várnom hogy kijöjjön a fogunk, mert most óránként ébred éjszaka, fáj neki, és kenegetni kell, de ha kijött alig várom hogy kimozuljak, pedig imádom a fiam,mindig mindenhova viszem magammal de már jól fog esni.
6 hós kisfiú anyukája
Köszönöm a válaszokat!
Én sem voltam sehol 2 éve, akkor voltam 7 hónapos terhes. Olyan jó lenne néha egy kis lazulás;) Néha elmegyek a barátnőmhöz, esetleg eszünk egy pizzát, de ez mindig csak egy-egy óra.De már megbeszéltük a férjemmel, hogy jövőre nagy változások lesznek:) Több program, kikapcsolódás, együtt és külön is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!