Ha "kimenőt" kapsz egy estére otthonról, mit csinálsz,
hová mész? (több gyerekes anyukák főként! )
Nekem az lenne a legjobb program ha egy este otthon lehetnék csak a férjemmel (gyerkőcök nélkül) és köthetnék végre feltett lábbal és közben megnézném a kedvenc filmemet. Egy talpmasszás a férjemtől a film után, esetleg egy kis pezsi vagy valami tojáslikőrféleség vagy forralt bor. Aztán nem irom tovább gondolom mindenki tudja mi jönne. Elmenni nem vágyom itthonról.
2010. nov. 4. 13:31
Mi együtt szoktunk kimenőt kapni a férjemmel, ilyenkor a barátainkkal megyünk sörözni (borozni, pálinkázni).
2010. nov. 4. 13:36
Még nem volt "kimenőm", de már vágyom rá (13 hónapos múlt a kisfiam). Megbeszéltem már a barátnőmmel, hogy valamikor elmegyünk megnézni egy csajos filmet, és beülünk valahová meginni egy koktélt is.
2010. nov. 4. 13:54
Mi az a kimenő???
Mire a csemete akkora lett, h akár apával akár a nagyival hagyjam jött a tesó, így nincs kedvem elmenni, Pontosabban a világból kifutni vágyom néha:)
2010. nov. 4. 14:32
Tegnap este volt másfél óra "kimenőm". Elmentem a közeli könyvesboltba mesekönyvet nézni a fiamnak. :-)
2010. nov. 4. 14:59
Hát általában mindig van valami program. Koncert, vagy csak beülni valahova, most hétvégén elvileg házibuliba megyek, ha el tudok szabadulni :)
2010. nov. 4. 15:09
sziasztok! a fiam 2 éves, a lányom 9 hónapos - a minap gondolkodtam el, hogy sosasem vagyok egyedül, pedig néha jól jönne egy kis nyugi :)
amikor a lányommal való terhességem utolsó utáni napjait tapostam (túlhordtam) és az oxitocin terhelésre sem indult meg a szülés, akkor elmentem egyedül moziba :)
mivel a fiam a nagyszülőknél volt (senki sem várt haza, merthogy úgyis szülünk), nem kellett sietnem. istenien éreztem magam! ellazultam, nevettem, pihentem! aztán örömmel hazavittem a fiamat, hogy még kaptam vele egy estét és jót játszottunk.
ez egy emlékezetes kimenő volt :) azóta ha adódik kimenő, a barátnőimmel találkozom.
2010. nov. 4. 15:18
Borozás a barátnőkkel és ha hosszabb a kimenő elmegyünk egy közeli szórakozóhelyre, ahol kiengedjük a "fáradt gőzt". Mondjuk az én fiam már 2 éves, nincs tesója.
2010. nov. 4. 15:18
3 gyermekem van es nalunk az jelenti a kimenot, hogy baratnom elvallalja 1-2 orara a gyerekeket, hogy el tudjunk menni ferjemmel egy nagybevasarlasra anelkul, hogy meg a gyerekeket is magunkkal kelljen huzni. De decemberben jon anyukam 1 hetre, hatha sikerul egy vacsira elmenni parommal!
2010. nov. 7. 08:47
10/16 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat:)
Kapcsolódó kérdések: