Menjünk a sürgősségire?
#10 Ha felhívta az ügyeletet ott 1000%, hogy azt mondják vigye be. Mindenre azt mondják, mivel hangfelvétel készül nem mernek mást mondani, mert ha később mégis baj lesz nem vállalják a felelősséget.
De azt is elmondom mi lesz ha beviszi (én ágyról leesett babával voltam bent, ugyanez a kategória). Doki bácsi megtapogatja a fejét majd anyuka kezébe nyom egy papírt az agyrázkódás tüneteivel, hogyha ezek közül valamelyiket tapasztalja jöjjön vissza. Ennyi. Ezért este 9-kor kórházba utazni, ott betegek között várni a sorára szerintem teljesen felesleges.
Nagyon be vagy parazva.
Mondom ezt úgy, hogy a lányommal eddig háromszor voltam kórházban, egyszer oxigénre volt szüksége
A fiam meg úgy lefejelte a nagy domperét, hogy egyből pupnlett neki és lila lett a feje.
A sürgősségiről remélhetőleg elhajtanak ezzel.
Semmi szüksége a VALÓBAN súlyos esetekkel érkezőknek arra, hogy ti egy aprócska valamivel ott tartsátok fel a sort.
Valóban súlyos eset: pl beleesik a gyerek az ablakba és szétvágja mindenét, vagy eltöri a kezét, stb.
Az ilyenek miatt kell hosszu orakig varakozni 🤦♀️
Beutotte, nem sirt, nem verzik, nem faj, nem hany, nem ajult, nem aluszekony , nem instabil. Szoval az egegyadta vilagon semmi baja, de te bevinned hatha elkap valami jo kis hanyos virust amivel most tele van az ugyelet. Nembeszelve arrol hogy ejfelkor tok buli a 3 evesnek bent dekkolni az ugyeleten.
Esetleg gyakorira irkalas helyett felhivtad az ugyeletet , hogy mit csinalj ?
15-ös vagyok, engem meg lepontoztak bár nem tudom miért... én akkor is telefonáltam, amikor 40,5 fokos láz volt, és nem reagált panadolra, hűtőfürdőre. Éjjel elmentünk nurofenért, mert azt ajánlották hogy váltsam a panadolt, és lám, az hatott. Nem mondták hogy menjek be. Nyilván aztán elmentünk reggel a háziorvoshoz (másfél éves volt, először volt beteg), de ő is csak annyit tudott mondani hogy vírus, majd elmúlik, vittünk vizeletet a biztonság kedvéért.
Egyszer meg egy idegen macska harapta meg, karmolta is, akkor pl. átfutott az agyamon, hogy ide írok :D, de pillanatok alatt rájöttem, hogy sokkal egyszerűbb felhívni az ügyeletet, mint azt olvasgatni, kinek mi a véleménye, és kivel mikor mi történt vagy mi sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!