Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Menjünk a sürgősségire?

Menjünk a sürgősségire?

Figyelt kérdés
Őszinte leszek,most van az amikor fogalmam sincs mit tegyek! Játszin voltunk és a gyermekem nekiment a hintának amiben hintáztak.oldalt találta el a hinta a fejét,eldőlt majd felkelt nézett rám majd ment tovább játszani.természetesen anya jól be van tojva.3éves.láttam ott voltam mellette de annyira gyorsan történt,hogy nemtudtam elkapni.Nem ment gyorsan a hinta de azért nem egy szivacsrol beszélünk.Eddig mindig tudtam mikor van nagy ütés vagy mikor kicsi ezt jelezti is sírással vagy mondta,hogy fáj,de most nem.igazából azt,hogy pontosan hol találta el nemtudom mert még egy piros jel sincs rajta.nagyon félek,hogy a halántékát 😔
okt. 11. 18:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
90%

#10 Ha felhívta az ügyeletet ott 1000%, hogy azt mondják vigye be. Mindenre azt mondják, mivel hangfelvétel készül nem mernek mást mondani, mert ha később mégis baj lesz nem vállalják a felelősséget.

De azt is elmondom mi lesz ha beviszi (én ágyról leesett babával voltam bent, ugyanez a kategória). Doki bácsi megtapogatja a fejét majd anyuka kezébe nyom egy papírt az agyrázkódás tüneteivel, hogyha ezek közül valamelyiket tapasztalja jöjjön vissza. Ennyi. Ezért este 9-kor kórházba utazni, ott betegek között várni a sorára szerintem teljesen felesleges.

okt. 11. 22:32
 12/20 anonim ***** válasza:
20%
4 esnek igaza van!Itt konnyen beszèlnek,nem az ő gyerekuk!Attol,hogy leírjàk,semmi baja nem lesz,az mèg nem biztos.🤦
okt. 12. 04:33
 13/20 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Tegnap este majdnem 23.00 mire a férjem hazaért.én elkészülve vártam,majd kérte gondolkozzak tiszta fejjel.3éves a gyermekem eddig sajnos 4szer voltunk már a sürgősségin.ebből amikor pici volt akkor csináltak utrahangot mivel a kutacsánál ütötte meg.egyszer 40fokos lázzal vittük amikor már a hűtő fürdő se segített a sors fintora míg ott vártunk (3óra)lement a láza 38fokra néztek is rám csúnyán.2x pedig erős ütés miatt amiből egyszer nagyon vérzett a feje és még ezzel is megvárakoztattak(4óra).és igen ránéztek és hazaküldtek azzal,hogy figyeljük.Úgy döntöttünk nem megyünk,2óránkét figyeltük éjszaka(ébredtünk).közben beszéltem egy ismerősömmel aki a kórházban dolgozik gyerekosztályon.Játszik és újra a hajmeresztő mutatványait igyekszik csinálni.De természetesen tovább figyeljük! Köszönöm szépen mindenkinek!
okt. 12. 09:02
 14/20 anonim ***** válasza:
42%

Nagyon be vagy parazva.

Mondom ezt úgy, hogy a lányommal eddig háromszor voltam kórházban, egyszer oxigénre volt szüksége

A fiam meg úgy lefejelte a nagy domperét, hogy egyből pupnlett neki és lila lett a feje.

okt. 12. 10:20
 15/20 anonim ***** válasza:
36%
#11 egyaltalan nem mondjak mindenre, hogy vigyük be. En ketszer hivtam őket, mindketszer tovabbi megfigyelest javasoltak, es mondtak mit csinaljak. Masnap mentunk csak be, egyik esetben haziorvos, a masik esetben sebeszet, es kellett ellátas, de semmi baj nem lett egyikbol sem.
okt. 12. 12:07
 16/20 anonim ***** válasza:
43%

A sürgősségiről remélhetőleg elhajtanak ezzel.

Semmi szüksége a VALÓBAN súlyos esetekkel érkezőknek arra, hogy ti egy aprócska valamivel ott tartsátok fel a sort.

Valóban súlyos eset: pl beleesik a gyerek az ablakba és szétvágja mindenét, vagy eltöri a kezét, stb.

okt. 12. 15:47
 17/20 anonim ***** válasza:
82%

Az ilyenek miatt kell hosszu orakig varakozni 🤦‍♀️

Beutotte, nem sirt, nem verzik, nem faj, nem hany, nem ajult, nem aluszekony , nem instabil. Szoval az egegyadta vilagon semmi baja, de te bevinned hatha elkap valami jo kis hanyos virust amivel most tele van az ugyelet. Nembeszelve arrol hogy ejfelkor tok buli a 3 evesnek bent dekkolni az ugyeleten.

Esetleg gyakorira irkalas helyett felhivtad az ugyeletet , hogy mit csinalj ?

okt. 12. 18:36
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

15-ös vagyok, engem meg lepontoztak bár nem tudom miért... én akkor is telefonáltam, amikor 40,5 fokos láz volt, és nem reagált panadolra, hűtőfürdőre. Éjjel elmentünk nurofenért, mert azt ajánlották hogy váltsam a panadolt, és lám, az hatott. Nem mondták hogy menjek be. Nyilván aztán elmentünk reggel a háziorvoshoz (másfél éves volt, először volt beteg), de ő is csak annyit tudott mondani hogy vírus, majd elmúlik, vittünk vizeletet a biztonság kedvéért.

Egyszer meg egy idegen macska harapta meg, karmolta is, akkor pl. átfutott az agyamon, hogy ide írok :D, de pillanatok alatt rájöttem, hogy sokkal egyszerűbb felhívni az ügyeletet, mint azt olvasgatni, kinek mi a véleménye, és kivel mikor mi történt vagy mi sem.

okt. 12. 19:22
 19/20 anonim ***** válasza:
52%
Kèrdező ezzel nem dicsekednèk.Talàn telefon nyomkodás helyett elkezdhetnèl a gyerekedre vigyàzni,hogy megèlje a felnőtt kort!
okt. 13. 15:49
 20/20 anonim ***** válasza:
#18 Ugyanígy 40,5 fokos lázzal a testvérem kislányának (akkor volt 1,5 éves) azt mondták az ügyeletes telefonszámon, hogy hívjon mentőt. Ő meg nem mert ellent mondani az ügyeletnek, nyilván be is volt pánikolva a 40 fok feletti lázzal üvöltő gyerek mellett és kihívta a mentőket. Mire bevitték már 40 fok alatt volt a láza, másnapra kutya baja volt a gyereknek, de 3 napig bent kellett maradniuk, mert ez a "protokoll", ha mentő viszi be...
okt. 14. 12:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!