Két gyerekkel mekkora lakás az ideális?
"hogy csend legyen, ha arra van szükség"
Nalunk még akkor is nagyobb csend van otthon, mint az irodában, ha mindkét gyerek otthon tombol, pedig jelenleg csak 2 szobánk van (1 a gyerekeknek , 1 nekünk) 0 nappali, külön étkezőkonyha. Férjem allandó HO-ban, én részlegesben.
Tervezünk elköltözni, de egy plusz szoba is elég lesz. Ha 3 plusz nappalist találunk, az egyenesen luxus. A plusz dolgozó, azaz a gyakorlatilag 5 szoba, az röhejesen hangzik. Nem bújúcskázni akarunk vagy partikat tartani.
"Legalábbis nekem a húgommal egyértelmű volt, hogyha a másiknál van valaki, akkor nem ülünk a másik nyakára hallgatózni"
Az enyémnek nem volt egyértelmű. Plusz mivel neki nem voltak barátnői, később párja, így kb. kikérte, hogy neki ki kelljen mennie, mert hozzám jönne valaki, anyám meg amugy is antiszoc volt, így végül kamaszkoromra senki nem jöhetett át hozzánk, nehogy már a testvèrem ne lehessen a szobájában. Pasi pláne nem.
Nem tudom mi olyan nevetséges 5 szobán 4 embernek. A minimum ideális. Mindenki el tud vonulni, ha akar, lehet kényelmesen dolgozni, amíg a másiknak nem kell kussban ülni.
Nálunk most 4 szoba van, hármunknak, jövőre költözünk nagyobba, ott végre lesz külön dolgozó szobánk és nem egy helyen kell dolgoznunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!