Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy tolerálja a munkahelyed...

Hogy tolerálja a munkahelyed ha beteg a gyerek és táppénzen vagy?

Figyelt kérdés
Szeptember elején mentem vissza dolgozni és eddig bírta a kisfiam az ovit, reggelre belázasodott meg sajnos most én is elkaptam tőle. Voltunk a dokinál ma délután, azt mondta, hogy covid és mától egész jövőhéten táppénzen leszek.

#Gyerek, munkahely, táppénz, betegség, covid,
szept. 26. 16:52
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire
okt. 3. 07:24
 12/23 anonim ***** válasza:
25%
Nálunk nem szeretik az ilyet, hamar megválnak a lógósoktól. Mi nem szoktunk erre hivatkozva hiányozni melóból. Szerzünk segítséget aki vigyáz a gyerekekre amíg mi dolgozunk. Többnyire felhívom a bébiszittert azaz fizetett segítség, néha nagyi, vagy a nővérem ha ráérnek és van kedvük/energiájuk/idejük stb.
okt. 3. 21:05
 13/23 Derjaderja ***** válasza:
49%
Te ezek szerint szintén lógós vagy, ellógsz a beteg gyereked mellől a munkahelyedre. Ha már Te így állsz másokhoz...
okt. 4. 07:45
 14/23 anonim ***** válasza:
58%

13. Gyökérke... Nehéz lenne a kérdésre válaszolnod kötekedés helyett ugye?

A kérdés az volt, hogy a munkahely mennyire tolerálja ezt. Nos nálunk ennyire, hogy többe közt lógósaknak titulálják akik a gyerekre hivatkozva akarnak otthon maradni, én pedig jobbnak látom nem keverni a magánéletet a munkával, ezért így oldjuk meg a helyzetet. De ugye ennyire el se gondolkodtál a dolgon😂 Csak köpködsz ok nélkül.

Nem mellesleg ettől eltekintve ez a munkahely ezerszer jobb minden szempontból, mint a korábbi, nem szeretném elveszíteni, így megoldásokat kerestem, nem kifogásokat. A kamu, extra gyenge érzelmi zsarolásos próbálkozásokra pedig nem vagyok vevő:), nem jön be. További szép napot.

okt. 4. 14:36
 15/23 Derjaderja ***** válasza:
15%

Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten.

"Hamar megválnak a lógósoktól" - ezzel Te minősítettél másokat. Ha nem értenél egyet a munkahelyi minősítéssel, másképp fogalmaztál volna.

A többi rész valóban válasz a kérdésre, amire én is válaszoltam már.

okt. 4. 14:50
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
12es es hol szerzel olyan segotseget akinek 22kor szolsz es masnap reggeltol jon,? Vagy 6kor eszreveszem h lazas es 7kor a rendelkezesre all? Falunk lakunk,nincs ilyen, de a varosban sem nagyon. Raadasul ez mind fertozo betegseg,influenza,covid, kez lab szaj betegseg, pillango himlo, mandulagyull,torokgyull.vagy fertozo kotogartya. Estig sorklhatnam, csak fert.betegseget hoz haza az ovibol. A nagymamak messze, de 65 ev felettiek,megmondtak hogy felnek a betegsegtol, 2 hetig dekszenek utan. A hanyos hasmenestol anyam kerdeses volt,h nem kerul korhazba, direkt kert h szoljak ha a gyanu is felmerul, mert a kozelunkbe se jon, annyira megszenvedte. 2 hetig fosott meg utana. Ki jon igy el bebiszitterkedni, de komolyan? Az egesz csaladon vegigmegy minden rohadt dogvesz, havonta 1x vagyok tp en ,az jo, eddig havi 2 x mentem,kb masfel-2 hetente mert az elozo 2 ev errol szolt. :((
okt. 5. 10:24
 17/23 Derjaderja ***** válasza:
Nyilván nem idehaza él, mert itt senki nem keres annyit, mint egy baby sitter és nincs is vidéken az ilyen beugrós rendszer kiépülve.
okt. 5. 10:55
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Pedig jo lenne..de csaladon belul vagy oregek vannak,vagy messze van mindenki,vagy dolgozik es nem szeretne virust a gyerektol. Bar en latom h a 72 eves nenire hozzak a mandulagyull,influenzas,hanyos gyerekdt,utana fekszik egy hetig,majd belehal egyszer, de a csaladja szerint ez igy oke.
okt. 5. 15:57
 19/23 Derjaderja ***** válasza:
58%
Igen, a magyar nyugdíjas korosztály rendszerint nem a ragyogó egészségről híres sajnos.
okt. 5. 17:43
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk rendes a főnökség, megértik.
okt. 17. 20:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!