Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szinte mindenkinek hiányzik a...

Szinte mindenkinek hiányzik a gyerek előtti élete?

Figyelt kérdés
Mármint nem olyan értelemben, hogy csak néha, hanem a gyerek születésétől kezdve folyamatosan.
szept. 25. 15:02
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
77%
Én egyedül nevelem , ráadásul család sincs tehát extrán nehéz, de mégis úgy vagyok vele hogy , nem semmiképp nem csinálnám vissza. Nekem előtte is jó életem volt , jó karrier , utazgattam , Vettem drága dolgokat de akkor sem cserélném vissza akkor sem, hogyha most ezek nincsenek 🙂
szept. 25. 23:12
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nekem a gyerekkel való életemből hiányzik kicsit több idő magamra.
szept. 26. 07:15
 23/26 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem szerencsére az a ritka ha valakinek a gyerek születésétől folyamatosan hiányzik a régi élete. Inkább időszakok, hullámvölgyek vannak az ember életében. Pl akinek tényleg semmi segítsége, és többemberes gyereke van az lehet időnként bele kerül egy mélyebb gödörbe, valószínűleg ekkor születnek ide a negatív kérdések, vagy az hogy bánják, de lehet ha pár nap múlva feltennénk neki a kérdést hogy tényleg bánod? már másképp érezne
szept. 27. 07:11
 24/26 anonim ***** válasza:
95%

Nem. Én már nem is emlékszem arra, hogy az milyen volt.

14, 10 és 3 éves gyerekeim vannak.

szept. 27. 14:17
 25/26 anonim ***** válasza:
37%

Szerintem ez ilyen védelmi mechanizmus, hiszen a gyereket el kell látni, ha már megcsináltad. Ezért sokan nem mérik maguknak se bevallani, hogy gyerek nélkül jobb volt az életük (persze van, akinek nem). De ez így van rendben, mert gyerek előtt kell ezt átgondolni, nem akkor, amikor már meg vannak. Nagyon sokaknak nem cukormázas örömöt és boldogsàgot hozott a gyerek, csak sokan beszűkülnek agyilag és ezzel áltatják magukat.

Persze van, akinek tényleg ez volt minden álma, valaki meg csak magának bizonygatja.

szept. 28. 06:30
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Néha de ha jobban belegondolsz akkor kamaszkoruk kornyékén kezdenek levállni és nem akarnak majd elmenni veled sehova mert ciki ha anya meg apa kiséri őket, nem kell nekik babysitter.

Nekem az hiányzik hogy nem tudunk csak úgy beugrani a kocsiba és elmenni valahova kettesbe.

Most 3 éves de 10-11 múlva már örülni fog ha elmegyunk este valahova az anyjával és úgymond övé a ház :D

Az nem hiányzik amikor csak ketten voltunk, csak az hogy mióta megszületett azóta minden programot úgy kell szervezni hogy ő is jön vagy ha anyós van olyan kedves és végre vigyáz rá egy-két órát akkor eltudunk menni megünnepelni az évfordulónkat.

szept. 28. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!