Szinte mindenkinek hiányzik a gyerek előtti élete?
Nem. Én már nem is emlékszem arra, hogy az milyen volt.
14, 10 és 3 éves gyerekeim vannak.
Szerintem ez ilyen védelmi mechanizmus, hiszen a gyereket el kell látni, ha már megcsináltad. Ezért sokan nem mérik maguknak se bevallani, hogy gyerek nélkül jobb volt az életük (persze van, akinek nem). De ez így van rendben, mert gyerek előtt kell ezt átgondolni, nem akkor, amikor már meg vannak. Nagyon sokaknak nem cukormázas örömöt és boldogsàgot hozott a gyerek, csak sokan beszűkülnek agyilag és ezzel áltatják magukat.
Persze van, akinek tényleg ez volt minden álma, valaki meg csak magának bizonygatja.
Néha de ha jobban belegondolsz akkor kamaszkoruk kornyékén kezdenek levállni és nem akarnak majd elmenni veled sehova mert ciki ha anya meg apa kiséri őket, nem kell nekik babysitter.
Nekem az hiányzik hogy nem tudunk csak úgy beugrani a kocsiba és elmenni valahova kettesbe.
Most 3 éves de 10-11 múlva már örülni fog ha elmegyunk este valahova az anyjával és úgymond övé a ház :D
Az nem hiányzik amikor csak ketten voltunk, csak az hogy mióta megszületett azóta minden programot úgy kell szervezni hogy ő is jön vagy ha anyós van olyan kedves és végre vigyáz rá egy-két órát akkor eltudunk menni megünnepelni az évfordulónkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!