Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szinte mindenkinek hiányzik a...

Szinte mindenkinek hiányzik a gyerek előtti élete?

Figyelt kérdés
Mármint nem olyan értelemben, hogy csak néha, hanem a gyerek születésétől kezdve folyamatosan.
szept. 25. 15:02
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
77%

Nem. Nem mondom, hogy nem mennék szívesen sokkal gyakrabban színházba, sőt, anyagilag is sokkal jobban álltunk előttük, azt is tudnám értékelni, ha nem kéne sakkozgatni a csoportpénzzel, osztálypénzzel, étkezéssel, stb.

De minden élményért kárpótolnak és minden pénzt megérnek. ❤️

szept. 25. 18:12
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
A 6-os válaszoló pontosan leírta az érzéseimet :D
szept. 25. 19:27
 13/26 anonim ***** válasza:
96%
Hatos jól megfogalmazta. Pár óra egyedüllét, vagy a férjemmel való kötetlenség hiányzik. Nem cserélnék a gyermektellen létre imádom a kisfiam. Persze más így az élet.
szept. 25. 19:56
 14/26 anonim ***** válasza:
89%
Nekem hiányzik a gondtalanság, a spontenaitás, az hogy ne legyenek _állandóan_ kötelezettségeim. Igen, ez hiányzik. De ettől még nagyon szeretem a lányomat.
szept. 25. 20:17
 15/26 anonim ***** válasza:
33%
Ugyanolyan az életem, mint gyerek előtt, csak már 3an vagyunk. 2 hónapos a babánk, szinte naponta megyünk vele valamerre, nemrég voltunk Szlovéniában pár napot, az éjszakát végigalussza, este miután elaludt csinálunk “felnőtt programokat”, néha dolgozok is a saját vállalkozásunkban, olyankor Anyukám vagy Anyósom vigyáz rá
szept. 25. 20:49
 16/26 anonim ***** válasza:
95%

Nekem sem hiányzik. Eleve azért lettek gyerekeim, mert hiányoztak, mielőtt lettek volna :D Szóval ha nem lennének, akkor most nagyon szomorú lennék.

Néha persze nekem is hiányzik a kötetlenség, felelőtlenség, de ezek tényleg átmeneti dolgok. 8-9 óra háborítatlan alvással mondjuk ki tudnék békülni, de hát egyszer majd ez az idő is eljön :D A gyerekek mondhatni édes teher. Nem vagyok tökéletes anyuka és nem mondanám azt, hogy minden napunk jó, mert hazudnék, de jobb, hogy vannak és boldogabb vagyok, mint gyerekek előtt valaha. Mondjuk 1000x fáradtabb is, de hát ez már más kérdés :D

szept. 25. 21:07
 17/26 anonim ***** válasza:
95%
határozottan nem ,szeretem a 3 gyerekemet ,pedig 22 ėv alatt mår nem egyszer az agyamra mentek.
szept. 25. 21:14
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Hiányzik az alvás vagy hogy ne legyek folyton fáradt,de ennyi.
szept. 25. 21:28
 19/26 anonim ***** válasza:
69%

Nekem hiányzik a szabadság, a könnyedség.

Nekem minden rosszabb lett, ettől még szeretem a gyereket, vannak jó élményeink is, de összességében hiányzik a korábbi életem. Úgy érzem eleveszítettem az irányítást az életem felett.

szept. 25. 21:32
 20/26 anonim ***** válasza:
96%

Én csak néha elmennék 1-1 randira a férjemmel, agyonszervezés nélkül, meg néha azt se bánnám, ha 1-1 hétvégén csak magamban lehetnék, de összességében nem csinálnék vissza semmit.

Sőt én harmadik gyereken is gondolkozok, pedig korábban soha eszembe nem jutott, mindig úgy voltam vele 2 a max. De most már más. Én szeretek anya lenni, szeretek foglalkozni a gyerekeimmel. Csak emellett szeretek magammal is foglalkozni és hát az arányok nem az én javamra dőlnek el. 😀

szept. 25. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!