Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Létezik olyan, hogy valaki...

Létezik olyan, hogy valaki csak a terhességet akarja, de a gyereket igazából nem?

Figyelt kérdés
Tudom elég fura kérdés. Testvérem nemrég szülte meg a második gyerekét egy nagyon rossz házasságba nagyon rossz anyagi körülmények közé, apuka egyáltalán nem foglalkozik a gyerekekkel és megmondta neki, hogy nem is fog. Válást is felmerült. Azonban a testvérem ezek ellenére is szült még egy gyereket. Az elsővel sem foglalkozott ő sem úgy ahogyan kellene (nem adott neki enni, nem játszanak vele, nem foglalkoznak vele semmilyen formában, csak a szüleinkre van folyamatosan lőcsölve) és ahogy megszületett a második, az sem érdekli. Nem veszik fel, ha sír, feji a tejet, mert nem szoptatja, édesapám eteti 2 óránként. Viszont a terhességi állapotról úgy áradozott, hogy ő azt annyira imádja, hogy nagyon szeretne harmadszorra is terhes lenni. Létezik ilyen, hogy a terhességet valaki szereti, de a gyereket már nem?! Én nekem egy gyermekem van. Szerettem terhesnek lenni, de annyira azért nem, hogy vállaljak még úgy egyet, hogy közben egyáltalán nem aktuális.

szept. 25. 13:54
1 2
 11/11 babyboom567 ***** válasza:
100%

Jah és tulajdonképpen az sem baj ha évente szül,és örökbe adja, rengeteg család vár babára,több családot tenne boldoggá.És ezt őszintén komolyan mondom.

Láttam egyszer egy dokumentum filmet,ahol egy béranya(saját petesejtje) vagy 14 gyereket szült már.Egy normálisan kinéző,normálisan dolgozó, középosztálybeli nő volt,aki ugyanezt mondta mint a tesód,hogy imád terhes lenni,de a gyerek nem kell neki.A családokkal tartotta a kapcsolatot,kapott fényképet a gyerekekről, volt olyan család ahova több gyereket szült.Nem volt buta, nem volt lepukkant, egy teljesen átlagos nő, de a családok rajongtak érte.Úgy rémlik 5 családdal családi napot is tartottak évente ,hogy a gyerekek megismerjék egymást.

Tehát az amit a tesód csinál, csak a módja miatt sz@r.

szept. 26. 06:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!