Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik név illene a vezetéknév...

Melyik név illene a vezetéknévhez a legjobban?

Figyelt kérdés

Hortobágyi vezetéknévhez.

Luca, Hanna, Petra, Hedvig, Hédi, Anna, Zselyke, Ibolya, Vanessza, Lili, Diána, Flóra, Violetta, Viola. :)

szept. 22. 18:17
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
71%
Tudom nincs a felsorolt nevek között de: Lotti. Hortobágyi Lotti. nekem nagyon tetszik. Amit ti felsoroltatok abból a Hortobágyi Viola szerintem nagyon szép :)
szept. 28. 07:49
 22/26 anonim ***** válasza:
48%
21es ne szúrjanak már ki a szerencsétlennel. Annyi szép név van.
szept. 29. 14:29
 23/26 anonim ***** válasza:
53%
22. 21 vagyok és nekem tetszenek azok a nevek amiket írtam. Ha neked nem az egyéni szoc. probléma:)
szept. 29. 14:32
 24/26 anonim ***** válasza:
46%

23as a Viola szép. a Lotti csivava név. Szörnyű. Én biztos nem állnék szóba anyámékkal ha így kiszúrtak volna velem.

Ha neked tetszik kereszteltesd át magad, ne a gyerekkel szívózz.

szept. 29. 14:42
 25/26 anonim ***** válasza:
71%
24 Hagyjál már csak leírtam a véleményem, már azt sem szabad. Nyugodj már le. Igen szerintem szép név a Lotti. De nem fogom átkeresztelni magam Lottira. És miért lenne kicseszés az a név? Meg miért lenne csivava név? Csak egy szimpla női név
szept. 29. 14:43
 26/26 anonim ***** válasza:
Bármelyik, amelyik nem I-vel kezdődik.
okt. 25. 02:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!