đžMelyik nĂ©v illene legjobban a vezetĂ©knĂ©vhez?đž
Figyelt kérdés
Vezetéknév: Påsztor
Nevek: Liza, AlĂz, AbigĂ©l, Franciska, KincsĆ, Hedvig, Krisztina. :)
2023. jĂșl. 25. 14:03
4/21 anonim vĂĄlasza:
A Hedvig és a Liza kivételével szerintem mindegyik
6/21 anonim vĂĄlasza:
Ăs ezennel elkezdĆdött a napi lepontozĂłs verseny.
7/21 anonim vĂĄlasza:
Nekem itt a rövidebb keresztnevek jobban passzolnak a vezetĂ©knĂ©vhez, tehĂĄt a kĂ©tbetƱsök közĂŒl valamelyik, kivĂ©tel KincsĆ. PĂĄsztor KincsĆ - nehĂ©z kimondani, nehĂ©zkesen, kemĂ©nyen hangzik. A mĂĄsik hĂĄrom jĂł hangzĂĄsban, a szĂvem leginkĂĄbb az AlĂz felĂ© hĂșz, de a Hedviggel is tetszik. LizĂĄval jĂłl hangzik, de nekem kicsit fura ez a nagyon angolos keresztnĂ©v egy igencsak magyaros vezetĂ©knĂ©vvel.
A hĂĄrombetƱsök közĂŒl nekem legjobban a Franciska illik a vezetĂ©knĂ©vhez, a legkevĂ©sbĂ© a Krisztina (ott is kemĂ©ny a hangzĂĄs).
8/21 anonim vĂĄlasza:
PĂĄsztor AlĂz vagy PĂĄsztor AbigĂ©l
10/21 anonim vĂĄlasza:
Nekem R utĂĄn jobban hangzik egy magĂĄnhangzĂł, Ășgyhogy a kĂ©t A betƱset mondanĂĄm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenĆ anyagok nem minĆsĂŒlnek szerkesztĆi tartalomnak, elĆzetes ellenĆrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetĆ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!