Melyik lánynév illene legjobban az Orbán vezetéknévhez?
Tudom, hogy unalmas a kérdés, bocsi, de sajnos nem tudunk megegyezni a párommal. Mi a véleményetek a következőkről, akár sorrendben is? Lehet, hogy két nevet fogunk választani.
Petra, Dalma, Vivien, Kincső, Noémi, Lina
Vagy egyéb új ötlet?
@00:42
Annyira tudtam, hogy lesz egy ilyen. :D
(Reméljük, hogy mire nagy lesz, senkinek sem fog eszébe jutni róla ama híres ember.)
A Vivien nekem is tetszik.
A Noémi szerintem nem hangzik szépen amiatt, hogy 2 N következik egymás után. Azt, hogy Orbán Lina, meg kicsit olyan nyelvtörő kimondani.
Orban Evelin Petra
Orban Kamilla (tudom, az Evelin es a Kamilla nem volt a listan, de ezek ugrottak be valamiert)
Orban Vivien Lina
szertinetm szep kombinaciok lennenek. En amellett vagyok hogy ha van egy 3 szotagu keresztnev, akkor a kovetkezo rovidebb (2 szotagu) legyen.
Köszönöm szépen a válaszokat! Igen, én is gondoltam, hogy lesz poénkodó.:) A csavar a dologban, hogy amúgy tetszene is a Viktória, csak pont azért nem akarjuk adni, hogy ne legyen se most, sem a jövőben gúnyolódás tárgya.:(
Amúgy a Petra az a név, amiben talán mindketten egyezünk, csak mellé én gondolnék egy lágyabb hangzásút is, mint mint pl a Vivien, vagy a Lin(z)a. Ebből ki lehet találni, hogy a többi variáció nem az én ötletem.:) Az Evelin is szép, de a családban már van, ezért nem tartom szerencsésnek.
És a Léna hogy tetszik?
Vagy ha két keresztnevet akartok, akkor Orbán Petra Léna.
Esetleg a Karolina? Orbán Karolina
Szia!
Ne haragudj, de ezt le kell írnom.
Anno réges-régen, leánykoromban, egy szép vasárnap délután nem volt semmi munkánk, nem volt vásárlónk a melóhelyen, ezért elővettük a naptára kolléganőmmel, és elkezdtünk neveket keresni leendő gyermekeinknek. Aztán a kollégáknak is ajánlgattunk neveket. Volt egy Orbán vezetéknevű srác, az Ő kislányait Orbán Orália és Orbán Ofélia névvel ruháztuk fel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!