Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik név illene a vezetéknév...

Melyik név illene a vezetéknévhez a legjobban?

Figyelt kérdés

Hortobágyi vezetéknévhez.

Luca, Hanna, Petra, Hedvig, Hédi, Anna, Zselyke, Ibolya, Vanessza, Lili, Diána, Flóra, Violetta, Viola. :)

szept. 22. 18:17
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
42%
A Lucát ne adjátok már kislányoknak. A legtöbb országban férfi névnek számít. Mivel Magyarországon nincs jövő, erre is gondolni kell. Amúgyis ronda név
szept. 22. 20:21
 12/26 anonim ***** válasza:
76%

Hortobágyi Hanna szerintem azért nem jó, mert "gyiha" lesz belőle, amiről nekem egyből megjelenik a szemem előtt egy hortobágyi fickó, a hozzátartozó bajusszal, bő gatyával, meg a karikás ostorral.

A Lucával szerintem jobban hangzana.

szept. 22. 21:20
 13/26 anonim ***** válasza:
46%
Hortobágyi Petra, Hortobágyi Anna, Hortobágyi Diána. Ezek közül választanék.
szept. 22. 21:36
 14/26 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem magasan a Petrával hangzik a legjobban.
szept. 22. 22:56
 15/26 A kérdező kommentje:
11-azt ugye tudod hogy nem örökre marad kislány? és nem csak kislánynak adunk nevet? Ha már kimegy, nyilván tud jól beszélni a nyelven és elmondja a problémát és ennyi, utána megtanulják a rendes nevét, ezen nem aggódnék...az hogy ronda egyéni dolog, nekem a roberta ronda de lehet másnak tetszik...
szept. 23. 00:26
 16/26 anonim ***** válasza:
74%

Hortobágyi Diána a legszebb szerintem. A többi név nekem nagyon nem tetszik.

Szerintem szép lenne mondjuk egy Hortobágyi Róza

szept. 23. 06:22
 17/26 anonim ***** válasza:
53%
Hortobágyi Hedvig - Hédinek becézve
szept. 23. 14:41
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

1-azt ugye tudod hogy nem örökre marad kislány? és nem csak kislánynak adunk nevet?

Akkor mit keres a felsorolásban Hédi?

szept. 23. 18:12
 19/26 anonim ***** válasza:
53%
Hortobágyi Luca, Hortobágyi Hanna, Hortobágyi Hédi, Hortobágyi Anna, Hortobágyi Lili
szept. 23. 21:45
 20/26 anonim ***** válasza:
Luca, Vanessza, Violetta, Viola
szept. 27. 19:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!