Melyik név illene a vezetéknévhez a legjobban?
Figyelt kérdés
Hortobágyi vezetéknévhez.
Luca, Hanna, Petra, Hedvig, Hédi, Anna, Zselyke, Ibolya, Vanessza, Lili, Diána, Flóra, Violetta, Viola. :)
szept. 22. 18:17
11/26 anonim válasza:
A Lucát ne adjátok már kislányoknak. A legtöbb országban férfi névnek számít. Mivel Magyarországon nincs jövő, erre is gondolni kell. Amúgyis ronda név
12/26 anonim válasza:
Hortobágyi Hanna szerintem azért nem jó, mert "gyiha" lesz belőle, amiről nekem egyből megjelenik a szemem előtt egy hortobágyi fickó, a hozzátartozó bajusszal, bő gatyával, meg a karikás ostorral.
A Lucával szerintem jobban hangzana.
13/26 anonim válasza:
Hortobágyi Petra, Hortobágyi Anna, Hortobágyi Diána. Ezek közül választanék.
14/26 anonim válasza:
Szerintem magasan a Petrával hangzik a legjobban.
15/26 A kérdező kommentje:
11-azt ugye tudod hogy nem örökre marad kislány? és nem csak kislánynak adunk nevet? Ha már kimegy, nyilván tud jól beszélni a nyelven és elmondja a problémát és ennyi, utána megtanulják a rendes nevét, ezen nem aggódnék...az hogy ronda egyéni dolog, nekem a roberta ronda de lehet másnak tetszik...
szept. 23. 00:26
16/26 anonim válasza:
Hortobágyi Diána a legszebb szerintem. A többi név nekem nagyon nem tetszik.
Szerintem szép lenne mondjuk egy Hortobágyi Róza
17/26 anonim válasza:
Hortobágyi Hedvig - Hédinek becézve
18/26 anonim válasza:
1-azt ugye tudod hogy nem örökre marad kislány? és nem csak kislánynak adunk nevet?
Akkor mit keres a felsorolásban Hédi?
19/26 anonim válasza:
Hortobágyi Luca, Hortobágyi Hanna, Hortobágyi Hédi, Hortobágyi Anna, Hortobágyi Lili
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!