Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csúnyán,agresszíven beszélek...

Csúnyán,agresszíven beszélek a gyerekemmel. Hogyan tudok javítani rajta? (részletek lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyon szégyellem, hogy ilyen vagyok ezért névtelen. Van egy tündéri 2 éves kislányom. Kiborít nagyon sokszor. Dackorszak ezerrel. Az a baj, hogy most már egyre gyakrabban fordul elő, hogy nagyon bután szólok rá. Tényleg nagyon bután. (nyomdafestéket nemtűrően és amint kimondom már bánom is). Soha nem bántottam csak ezekkel a szavakkal. Nem tudom mit csináljak. Nagyon szar anya/embernek érzem magam. Egyszerűen azt veszem észre, hogy már olyan miatt is bután szólok, amiért régen nem. Engem ez nagyon bánt. Nem akarok ilyen lenni, nem akarom, hogy ezek miatt a kis lelke sérüljön. (már nagyon sokszor mondja, hogy Anya ne haragudj) pedig ezt nekem kellene mondani.

Mit tegyek? Régebben nem voltam ilyen. Nem akarok így beszélni vele még akkor sem ha tényleg 1000 fokon tombol a hiszti. Köszi

szept. 21. 14:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Még vmi eszembe jutott: ha terápiára nem tudsz elmenni, de komolyan érdekel és javítanák a rekaciódon, nemrég futottam bele az oldalba: anya is ember… ő árul erre a problémára videós pár órás tömör kurzus félét, hogy megértsd miért reagálsz adott helyzetben a gyereknél úgy, ahogy, meg ezeket hogyan kehet megtörni, a bűntudatot, a türelmetlenség és hasonlók miatt, amit leírtál.

Ha írsz, vissza tudom keresni szerintem a linket, de ha rakeresek is biztosan megtalálod. Csak egy tipp. Így emlékszem az egész volt kb egy tízes körül, aki készítette is sok év terápia levont tapasztalatai vannak benne.

szept. 25. 21:47
 12/14 anonim ***** válasza:
Rakeresel*
szept. 25. 21:48
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszi szépen megkeresem
szept. 26. 05:33
 14/14 anonim ***** válasza:
Közben ide is belinkelem az önképző kurzust, hátha másnak is segít, aki ide talál: [link]
szept. 26. 09:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!