Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ez számomra megdöbbentő egy...

Ez számomra megdöbbentő egy 9-10 éves gyereknél?

Figyelt kérdés

Ki kell magamból írnom, mert teljesen le vagyok döbbenve.

Szerintetek egy 9-10 éves kislánytól elvárható, hogy ha elmegy egy ottalvós buliba akkor egyedül pakolja be a holmiját, hogy a szülő nem ellenőrzi le?

És ha valami ki marad akkor az az ő hibája és magára vessen?

szept. 15. 16:11
1 2 3 4 5
 31/50 A kérdező kommentje:
30 miről beszélsz? 9 éves kislányok. Idióta.
szept. 15. 18:47
 32/50 anonim ***** válasza:
87%
Igen 30,és a 9éves legfeljebb lufit fúj belőle.
szept. 15. 18:47
 33/50 A kérdező kommentje:
28- ez már nem az első ilyen volt. A kislánynak soha nemincs megfelelő ruha téve, és soha nincs nála fogkefe.
szept. 15. 18:49
 34/50 anonim ***** válasza:
74%
Nem fogod feljelenteni a gyámhatóságon, annyit tehetsz, hogy kifejezed a véleményedet, hogy egy ekkora gyereket még nem lehet magára hagyni. Ennyi a mozgástered.
szept. 15. 19:03
 35/50 anonim ***** válasza:
56%
Nem olvastam végig a válaszokat, csak az első párat, de: én ennyi idősen már rendszeresen jártam többnapos versenyekre, és egyedül pakoltam be minden holmimat, ez nem egy nagy tudomány. Nem kellett hozzá segítség.
szept. 15. 20:03
 36/50 anonim ***** válasza:
70%
Én ebben a korban simán bepakoltam.
szept. 16. 06:23
 37/50 anonim ***** válasza:
18%

De minek ekkora gyerekeket rendszeresen összecsődíteni?

Főleg, hogy gondod van vele.

szept. 16. 06:37
 38/50 anonim ***** válasza:
65%
35, pontosan, én is. És egy versenyre azért több minden kell, mégis megugrottam ezt az akadályt, és rajtam kívül elég sokan. Szerintem egy átlagos képességű 9-10 éves már képes erre, hacsak nem életképtelennek nevelték.
szept. 16. 06:44
 39/50 anonim ***** válasza:
57%
Engedd el...14 évesen már szexelnek de egy szendvicset nem tudnak megcsinálni maguknak mert ki van nyalva a fenekúk
szept. 16. 10:51
 40/50 anonim ***** válasza:
0%

#23 vagyok, jol lepontoztatok, de mindegy.

Kerdezo, onnan tudom, hogy a ferjem fia 9 eves, es egesz nap azt csinalja, csak a tablet. Most az ove tonkrement, hasznalja az anyjaet. Ha nalunk van, az enyemet. Mindekozben szetszort, figyelmetlen, es hazudozik is. De nyilvan nagy elvaras, hogy tudjanak bepakolni a taskajukba..

szept. 16. 11:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!