Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ez számomra megdöbbentő egy...

Ez számomra megdöbbentő egy 9-10 éves gyereknél?

Figyelt kérdés

Ki kell magamból írnom, mert teljesen le vagyok döbbenve.

Szerintetek egy 9-10 éves kislánytól elvárható, hogy ha elmegy egy ottalvós buliba akkor egyedül pakolja be a holmiját, hogy a szülő nem ellenőrzi le?

És ha valami ki marad akkor az az ő hibája és magára vessen?

szept. 15. 16:11
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
61%

Nem, nem elvárható.

De nem is kell ekkora gyereknek ottalvós bulira mennie.

szept. 15. 16:16
 2/50 anonim ***** válasza:
93%
Mit nem csomagolt be?
szept. 15. 16:16
 3/50 anonim ***** válasza:
65%
Ne viccelj már, hogy egy 9-10 évestől felelősséget vársz!
szept. 15. 16:17
 4/50 A kérdező kommentje:
Fogkefe, váltás ruha, váltás alsónemű. Csak egy pizsamat vitt.
szept. 15. 16:17
 5/50 anonim ***** válasza:
96%
Elvarom, hogy pakoljon be, de atnezem, aztan ha kimarad valami, osszeszedjuk egyutt.
szept. 15. 16:19
 6/50 anonim ***** válasza:
75%
Hát akkor teszel egy megjegyzést az anyukának. Egyébként ha reggel megy vissza, és ugyanazt veszi fel, nem dől össze a világ, majd otthon átöltözik.
szept. 15. 16:20
 7/50 A kérdező kommentje:

1. Mi a gond egy ottalvós pizsi partival néha?

2. Persze nem dől össze, de ez már többedik ilyen alkalom, hogy nincs rendes váltóruha. Ellenben a kislány mikor szembesült vele, hogy mindenki más megy fogatmosni, ő csak ül, hogy neki nincs fogkeféje.

szept. 15. 16:24
 8/50 anonim ***** válasza:
83%
9 éveseket tanítok. Átlag 9 éves NEM képes erre. A fejüket képesek elhagyni, nemhogy előre gondolkodva szisztematikusan bepakolni egy eseményre. Ha megmondod mit és hogy pakoljon be, akkor talán képes rá, de könnyen lehet hibaszázalék.
szept. 15. 16:25
 9/50 A kérdező kommentje:

8-as, 5-ös én is hasonlóan gondolom.

Ha megkérem, hogy pakoljon be azt le ellenőrzöm. Ha ki marad valami be teszem. És nem a gyerek hibája, mert nem pakolt be rendesen.

szept. 15. 16:26
 10/50 anonim ***** válasza:
68%

Basszus 10 éves de ha elmegyünk egy 3 napos hétvégére, saját maga pakol be, én csak lecsekkolom mit rakott. Max pótoljuk ha szerintem még valami elférne.

Nem kell életképtelen gyerekeket nevelni.

10 évesen még a fenekét is kitörlitek vagy mi?

szept. 15. 16:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!