Melyik pelenka nem ázik át ejjel? Lassan 2 éves a gyerekem, majdnem minden este átázik, mindent le kell cserélni. Liberot használunk. Nem vált be még a Pampers night, Babylove, Huggies...
Az hány kiloig van?
Mert ha 14-15- ig akkor bizony nagyobbat érdemes kipróbálni.
19es vagyok
Nekem 1 éves 11 kiló körül van mégis 6os kell már. Hosszú baba, 86-92es ruhákat hord. Úgyhogy nem feltétlenül a kiló számít. Mindenképpen próbálj nagyobbat.
A Libero-val az a tapasztalatom, hogy 1-el nagyobb méret kell belőle, keskenyebb mint a többi. Nem is használom mert nekünk sem jó. 13 kilós a 22 hónaposom, Pampers Active baby a legjobb, 5-ös méretben. Sosem volt baleset. Napközben a Huggies bugyipelusát használjuk, azzal sem volt még baj.
A Lupilu-t és társait sajnos nem bírja a bőre. A DM-es pelus még anno 5 éve a nagyfiamnál nagyon szuper volt, sajnos mostanra vacak lett az anyaga.
Liberobol nálunk a 6-os kell, hogy éjszaka is biztonság legyen (12 kilós a fiam). Touch és az Up&Go is szépen bírja.
Amúgy a Liberobol nem nagyobb kell, hanem más a méretezése, kisebbek a mérettartományok.
Ne törődj a megmodnoemberekkel
Nekem is nagyobbat hord a lányom,mint a súlya miatt indokolt lenne,egyszerűen ő ilyen alkat.
A világon mindent is kipróbáltam,nagyobbat kisebbet ilyen márkát olyan márkát,és egy sem,ismétlem egy sem bírta az éjszakát,ha sokat ivott a lányom. Márpedig sokat iszik (nem,nem beteg,nem cukorbeteg,köszönjük szépen az "aggódást")
Ha jön a foga,vagy meleg van (mint nyáron volt,milyen érdekes) rengeteget iszik. Meg alapból is,én is ilyen fajta vagyok,éjszaka két háromszor kijarok wcre és semmi bajom az ég adta világon. .
Én cserélni szoktam neki éjszaka. Megszokta már,sőt annyira,hogy ha megtelik,felsir,és cserélem is. Tudja mi történik,alszik is vissza utána. Másfél éves.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!