Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik pelenka nem ázik át...

Melyik pelenka nem ázik át ejjel? Lassan 2 éves a gyerekem, majdnem minden este átázik, mindent le kell cserélni. Liberot használunk. Nem vált be még a Pampers night, Babylove, Huggies...

Figyelt kérdés
szept. 15. 08:27
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
49%

Te írtad, hogy csak bugyipelenkaból van nagyobb. Az azt jelenti, hogy a legnagyobb méretnél jártok a nadrágpelenkánál, mert annál csak a bugyis a nagyobb.

Na adj nadrágpelenkat, ha ez nem igaz.

Vagy szenvedj tovabb

szept. 15. 08:59
 12/28 anonim ***** válasza:
28%

Ilyen hülye legyen valaki...

Ázik a pelenka és ahelyett, hogy nagyobbat adna, végig próbálja a márkákat. 🤦

Meg a bugyipelenkát erőlteti, ami semmire se jó, ahelyett hogy rá adna egy eggyel nagyobb nadrágpelenkát.

szept. 15. 09:03
 13/28 A kérdező kommentje:
Bugyipelenkabol vettem eggyel nagyobb méretet, de az nem vált be, mert combban eláll.
szept. 15. 09:04
 14/28 A kérdező kommentje:
Milyen érdekes, és egyben elkeserítő, hogy egy ilyen úgymond semleges kérdésre micsoda indulatok dúlnak emberekben. Aztán csodálkozunk a gyerekeken. Önismeret, magunkon való belső munka nagyon sokat segítene, kedves hozzaszóló kívánom neked, hogy ettől jobb állapotba kerülj egyszer, és jobb emberré válj.
szept. 15. 09:09
 15/28 anonim ***** válasza:
56%

Azon felül hogy mindenki hü...e

Inkább gondolkodj.

Tegyél rá nagyobb méretű nadrágpelust és annak a combja se áll el. Vagy maradj a bugyi pelusnák és mosd a pisit nap mint nap!

szept. 15. 09:20
 16/28 anonim ***** válasza:
78%

Csak megírták neked,hogy rosszul használtad a pelenkát. Fogadd meg a tanácsukat inkább!

Én 4 (!) éves korig használtam amúgy sérült gyerekemnél pelenkát éjjel. A Pomette nálunk nagyon bevált.

szept. 15. 09:21
 17/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm is a jó tanácsokat, akik korrekt választ adtak.

És nem, nem mindenki hülye, ezt nem írtam, pont, hogy rám írták. Csak azt nem értem miért nem lehet ezt normális válaszadassal megtenni? Az hol normális tarsalgas, hogy: "Hogy lehet valaki olyan hülye?"

szept. 15. 09:35
 18/28 anonim ***** válasza:
53%

Tesco Gaga junior 15-25kg pelenkát hord a fiam, és nem ázik át.( 14 kg a gyerek)

A lupilu 6-os az egy jó nagy szar, azt hiszem arra úgy van írva, hogy 18+- kg-ig van, de nem ér semmit

Másfél órán belül atazik

Próbálj nagyobb pelenkát, ne pont olyat ami az ő kilojara van.

szept. 15. 12:11
 19/28 anonim ***** válasza:
53%
Libero touch vált be nekünk, de nekem még csak 1 éves. Az a legjobb nedvszívó képességű, amit próbáltunk. Utána az up&go. Amikor már sok a pisi, akkor sajnos nekünk sem a lidl sem a dm nem vált be. Nem tudom mekkora méretet hord a babád, vagy hány kg de ha van nagyobb méret akkor próbálj meg azt használni.
szept. 15. 12:19
 20/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:) 13 kiló, és 5-ös méretű Liberót hord.
szept. 15. 14:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!