Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek belefér ez egy...

Szerintetek belefér ez egy babával?

Figyelt kérdés

Megdöbbenve hallottam, hogy az egyik rokonom a kisbabáját szinte 3 hetes korától otthon hagyja míg leviszi a kutyát sétálni. Nyilván nem sok idő, max 10 perc.

Ez normális vagy vagy csak nekem nagyon durva?

szept. 8. 16:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
70%
10, édesmindegy, hogyan megy le, kamerával vagy anélkül, ha elhagyja a kulcsot, ha lesz a lakásban egy rövidzárlat, ha a gyerek bukik és félrenyel.
szept. 8. 19:42
 12/20 anonim ***** válasza:
42%
De ha csak a szomszédos konyhába megyek ki, akkor is félre tud nyelni. Bébiőrrel legalább látja is az ember. Rövidzárlat szintén feltűnik a kamera miatt. A kulcsot meg mennyire realisztikus elhagyni 10 méteren? Egyet értek azzal, hogy így sem hagyunk ott babát, de amúgy mennyire szabad eltávolodni az alvó gyerektől? Az udvarra még ki lehet menni?
szept. 8. 19:57
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Vasárnap esti hergeles?
szept. 8. 20:35
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
12, ha nem érzed, mi a különbség aközött, hogy 10 lépessel a szobában vagy, vagy percek, mire a kutyával felérsz; akkor nem nagyon van miről beszélgetni.
szept. 8. 20:57
 15/20 anonim ***** válasza:
88%
12# Engedd el. Volt itt már kérdés hasonló témában, ott én konkrétan meg lettem majdnem lincselve, mert hajlandó vagyok kiszaladni a kapuba a futárhoz/postáshoz baba mellett. A bejárati ajtó és a kapunk között 5 méter van. Mert mi történik, ha elesek, ha eltörik a lábam, ha kizárom magam (!?), mit tudom én... Én továbbra is azt mondom ne veszítsük el a realitást attól, hogy gyerekünk lesz. DE! Részemről abszolút nem férne bele 10 percekre otthon hagyni a babámat/kisgyerekemet egy-egy kutyaséta idejére. Sem kamerával, sem sehogy. Jönne ő is velünk.
szept. 8. 23:22
 16/20 anonim ***** válasza:
6%

5000nm a kertem 🤣

Baba mellett is kell asni vetemenyezni leszedni a termest stb... 20 perc mire oda vissza lesetalom es igen addig a gyerek az agyban alszik. Nem nem er el addig egy bebior sem.

Max picit sirt de baja nem lesz/volt. Mindjuk en nem aggodtam tul sem a gyereknevelest. A kertben szabadon mozogtatot. Faramaszas szaladgalas kutbol ivas az allatok kozott is maszkalt. Etette oket simogatta

szept. 9. 04:01
 17/20 anonim ***** válasza:
53%
Percek... Ha kimegyek az udvarra öntözni, percekbe telik felérni, ha látom, hogy megébredt a baba. Ha elmegyek hajat mosni, percekbe telik kiszállni a zuhany alól, és nagyjából megtörölközni. Ha vegyszerrel takarítok, percekbe telik gyorsan mindent leöblíteni, alaposan kezet mosni. Pedig rohanok, minden egyes alkalommal. Éjjel sem szabad aludni, hátha nem az első nyöszörgésre ébred fel az ember? Csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy nem tudjátok, a Kérdező ismerőse milyen házban lakik, mennyire messzire viszi a kutyáját, és addig mivel felügyeli a babáját. Ha a ház elé viszi, az pont annyi, mint emeletes kertes házból kimenni az udvarra. El sem tudom képzelni, mik itt az elvárások már. Mindenki lakjon 50 nm-en és semmit ne csináljon, amíg alszik a babája?
szept. 9. 06:39
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

17# Nekem a LEviszi a kutyát sétálni kifejezés, az társasházra utal. Én családi házban max azt mondanám, hogy KIviszem.

De valóban nem mindegy mennyi idő alatt tud visszaérni anyuka. Szerintem ha gond van, akkor nem mindegy, hogy két lépcsőfok és egy ajtó választ el, amikor kutya, vegyszer, vizes test és semmi nem számít, vagy hogy Fifikét is fel kell terelgetni kötelezően a negyedikre és a szomszéd utcából indulok.

szept. 9. 07:57
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
17, a saját kertedben biztosen nem szalad fel egy autó a járdára, vagy a lépcsőház ajtajában nem esik a fejedre egy öngyilkos. Igen, baj ott is érht a kertben, de jóval kisebb az esélye, mint egy városban az utcán...
szept. 9. 08:02
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Azért ha samponos a hajam, vagy földes a kezem de a gyerekem félrenyel, akkor nem fog érdekelni és rohanok hozzá. Volt nekem is, hogy kimentem a kertbe cicázni, de nekünk kicsi a kert. Vagy átvenni csomagot, vagy zuhanyozni ilyenek, de mindig csak úgy, hogy ott volt a kamerás bébiőr. Ha kiviszi a kutyát sétálni, akkor addig vigye, ameddig a bébiőr elér. Annyira picik még, fordulni sem tudnak maguktól. Ne ezen múljon.
szept. 9. 09:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!