Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki lakásban él kutyával,...

Aki lakásban él kutyával, hogyan oldja meg a napi sétáltatást kisbaba mellett?

Figyelt kérdés
Férjem csak hétvégén van itthon, más segítségem nincs. A kutya is családtag nálunk, de egyre nagyobb tehernek érzem az egész helyzetet. Főleg, hogy legalább napi 6x le kell menni vele.
szept. 7. 17:02
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
0%
A kutya nem csaladtag hanem egy állat. Lakásban tartod, allatkinzas. Aztán megleoodsz ha a cuki muki kutyus egyszer neki megy a gyereknek, mert olvass utána nyugodtan, a lakásban tartott kutyáknál gyakran előfordulás. Akkor jön ki a mentális állapotára hatott bezártság, minden alapvető osztonetol negfosztva egy ideig. Sokszor megy vita, hogy panelba gyerek.. Hát ahol nincs Szabad, természetes mozgastere egy kutyának.. Ott nem kéne állatot tartani. Innen is látszik, hogy nem tudod megoldani! Mondjuk a gyereket is viszed sétálni gondolom minden nap, kutyára póráz és viszed, nem tudom mi a bonyolult ebben. Az utolsó kommented is ezt igazolja. És még nevelni se tudtad..felelos allattartas!!!
szept. 7. 21:43
 22/30 anonim ***** válasza:
73%
Kutyapelenka? Tudom, büdi meg minden, de ha csak pisilnie kell arra jó, mondjuk esténként meg leviszed sétálni
szept. 7. 21:53
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
22: egy szobatiszta kutya nem fog kutyapelenkára pisilni, pláne nem ha 13 éves. Illetve ha egy kutya nem macska, nem egy helyre pisil…
szept. 7. 22:02
 24/30 anonim ***** válasza:
48%

#18: Te magad írtad, nem tudom minek utólag sértődni, meg hisztizni...

"A kutya meg eléggé el van kanászosodva vagy már nem hall rendesen, ezért szófogadatlan"

szept. 7. 22:40
 25/30 anonim ***** válasza:
87%
Amikor bevállaltátok a 2. gyereket ilyen helyzetben nem gondolkodtatok ezen hogy fogjátok megoldani? Amúgy milyen szakemberek dolgoznak nálatok, hogy 1 év a házfelújítás? Ennyi idő alatt egy új építésű ház is elkészül. Amúgy nálunk a komplett házfelújítás 4 hónap volt és kb tégláig lett bontva az egész. Tudtad, hogy kutyád van, eleve miért nem családi házat béreltetek? Én eleve nem költöznék lakásba kutyával, úgy hogy tudom, hogy nem tudom megoldani. Esetleg a férjed nem tud elkéreszkedni a munkahelyéről párszor? Amúgy igaza van valahol a többieknek, hogy keresed a kifogást, gondolom ha létezne okosabb megoldás, akkor már nem írtad volna ezt ki ide. De erre nincs. Ti vállaltátok a kutyát, a 2 gyereket meg ezt a helyzetet is, hogy ilyenkor újítotok házat, ilyeneken előre kellett volna gondolkodni. Amúgy meg max bepisil a kutya ha nem tudod levinni, te meg feltakarítod, ha jobbat nem tudsz…
szept. 8. 01:53
 26/30 anonim ***** válasza:
78%
Én csak azt nem értem, mi a jó ebben... egyedül küzdesz, már egy gyerekkel is, mert a pénz kell, és a férjed ezért nincs itthon. Mi lett volna, ha megálltok egynél, és család maradtok?
szept. 8. 08:35
 27/30 Derjaderja ***** válasza:
90%
Másik albérlet?
szept. 8. 08:46
 28/30 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem is felelőtlenek voltatok egy beteg öreg kutya meg egy házfelújítás mellé bevállalni egy második gyereket, legalább egy évet várhattatok volna. De most ezt a helyzetet kell megoldani. Facebookon próbálj kutyás csoportokban segítséget kérni, akár átmeneti befogadást (bár ez néma legjobb a kutyának), lehet, hogy lesz olyan, aki ingyen vállalja, csak a kutya ellátásának fedezését kéri. Illetve környékbeli kutyasétáltatókat kérdezhetnél még .
szept. 8. 10:06
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
*nem a
szept. 8. 10:06
 30/30 anonim ***** válasza:
64%
Nem bírom felfogni, minek szülsz még egy gyereket, ha kb. így sincs férjed. Szegény kutya fogja megszívni, hogy ilyen felelőtlen vagy. :( Később meg a gyerekek...
szept. 8. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!