Aki lakásban él kutyával, hogyan oldja meg a napi sétáltatást kisbaba mellett?
Nem tudod megoldani, hogy napi 1-2 nagyséta, akkor babakocsival mindennel. Többi meg egy gyors 5 perces pisi kör, akkor meg babát csak magadra kötöd és ennyi?
Amúgy még esetleg kutyasétáltatót lehet bérelni/megkérni valakit.
12kg a nagyfiú, kismamaként le lettem most tiltva a cipeléstől hematóma miatt.
Kutyasétáltatóval már beszéltem, 2500Ft egy fél óra, 45perc.. Sulis diákra nem nagyon merném odabízni, pedig talán olcsóbb lenne.
Normál esetben az ember tudja, mivel jár a kutya. Ahogy a 2 gyerek is.
Ha te nem tudod vinni, akkor logikus, hogy megfizetsz valakit.
Vagy azt teszed, amit sok felelőtlen állattartó: az első problémánál megszabadulsz a kutyától.
Sok választásod nincs. Vagy a könnyebb utat választod, és megválsz a kutyától, vagy fizetsz valakinek, hogy vigye le a kutyát.
Eddig hogy vittétek le napi hatszor? Erre nem gondoltatok, mikor megvettétek?
#3 Köszönöm a kioktatást, de nem fogok megszabadulni a 13éves kutyánktól és elvetetni sem fogom a babámat, hogy könnyebb legyen, képzeld!
#4 Kertes házba lett fogadva a kutya, 13évvel ezelőtt, ennyire nem tudok sajnos előre gondolkodni 🙂
Ezt a házat újítjuk, (padlófűtés, ablakcsere,szét van verve az egész) sajnos nem lett kész, mire érkezett a kicsi, ezért élünk most lakásban.
Nagyjából még 1 évet kellene így kihúznom, amíg nem fejeződik be a házfelújítás.
Olyan anyukák válaszát várnám, akik hasonló helyzetben vannak, tudnak gyakorlati tanácsokat adni. Nagyon köszönöm!
1es vagyok
Esetleg ha van valaki a háztömbben, akit látsz, hogy visz kutyust sétáltatni, őt esetleg megkérhetnéd, hogy vigye le a tieddel együtt x pénzért. Azért ha ő lemegy akkor plusz egy kutyát magával vinni nem nagy plusz főleg, ha kap érte egy kis pénzt is. Persze a két kutyának ki kell jönnie egymással, de nyilván ezeket tudjátok.
Sajnos más megoldást nem tudok. Esetleg ha van közös üzenőfal a házban akkor oda kiírni, hogy mondjuk napi 2x vagy többször keresel sétáltatásra embert mondjuk 2000ért (ha kiírod az árat akkor elkerülöd a felesleges köröket szerintem).
Kitartást!
#7 Persze, viszem őt is játszira, boltba, babakocsizni. Most indult el, még bizonytalan nagyon.
A kutya meg eléggé el van kanászosodva vagy már nem hall rendesen, ezért szófogadatlan, így nem tudnám mindkettőjüket a saját lábukon vinni.
#8 köszönöm a tippeket. Egy családnál van kutyi, csak ő minden más kutyusra morog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!