Kifutunk az időből? Hogyan döntsek majd? Bizonytalan vagyok
32 éves nő vagyok, van egy 6 éves gyermekem az előző kapcsolatomból. A mostani párommal 1 éve élünk együtt. Neki nincs saját gyermeke. Nagyon szeretik egymást a kisfiammal is, látom, hogy ő jó apa lenne, és szeretne is majd. Jelenleg nem úgy állunk anyagilag sem, hogy tudjunk vállalni kistesót, illetve nem is akarjuk elkapkodni, de szeretjük egymást és együtt tervezünk. Viszont sokszor elbizonytalanodom, hogy kell-e nekem még egy gyerek. Mostmár jobban élvezem az anyaságot, nagyobb a fiam, “szabadabb vagyok”, és aztán előlről kezdjek mindent… ráadásul segítségünk se lesz 1 db nagyszülő sem és senki. Amikor a fiam apás hétvégén van a vérszerinti apjánál, akkor minden percet kettesben töltünk a párommal és nagyon szeretjük azt is, viszont ha lesz közös gyerek, ez is örökre véget ér majd.
Meg persze barmi történhet, mi lesz ha mégis 2 gyerekkel egyedül maradok egyszer? Annyi minden kavarog bennem. Kb 2-3 év múlva tervezzük, amikor mindenünk meglesz (saját ház). De én is már középkorú leszek bőven, a párom 40 is lesz addigra. Fogalmam sincs mi lenne a helyes döntés majd, de jelenleg rengeteg félelmem van. Fog ez változni?
Eltúlzottak a félelmeid. Az természetes, hogy a kettesben töltött hétvégéknek egy időre vége, amikor kisbabád születik.
Na de egy kisbaba öröm is, nem? Ezt neked kéne a legjobban tudnod.
A párodnak meg lehetne vér szerinti gyereke, ezt miért akarod megtagadni tőle?
Valóban nem vagytok fiatalok, de vészesen öregek sem. Húzzatok bele a házépítésbe és utána jöjjön a kistesó.
Én 35 évesen szültem a második gyerekemet, a második házasságomba. Nekem is van egy nagyobb fiam az első házasságomból.
Nincs nagyszülő. Én nem járok dolgozni, ez a hátránya. Szerencsére a férjem jól ketes. Még kell vagy 2 év hogy nagyobb legyen a kicsi, ne betegeskedjen annyit, hogy én is el tudjak menni dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!