Hogyan reagálnál, ha gyereked a szeretett tanàra táborában baleset érné, majd a tanár megkérné, hogy hazudjon róla, nehogy ügy legyen belőle?
Egyértelműen sokat engedett a tanár, a gyereket sport közben baleset érte, kórhàz, 8 napon túl gyógyuló sérülések. A kórhàzban a tanár megkérte a gyereket, hogy hazudjon az orvosnak, mert neki baja lehet belőle. Azt kellett mondania, hogy nem közös sport közben történt a balesete..Alsósok.
Amúgy rendes tanár, de ez.. persze nyilván félt is.. Anyuka elvitte a gyereket a táborból, ment a kórházba érte, az elején.. a pénzt sem adta vissza a tanár.
Szerintem felháborító, én szerintem jelenteném. Te? Egy nagyon magasan színvonalon oktató, elismert, közkedvelt, aktív mintatanàrról van szó, aki eddig mindig jóindulatú volt, de ez azért nincs rendjén. Főleg az utólagos bánásmód, ha már hazudnak érte, az ő hibájából sérül meg a gyerek, meg kellene húznia magát és korrektnek lenni, de ennek nyoma sincs..
Nagyon sajnálom az esetet, még annyi, hogy befolyásos család a tanáré, vagy nagyon belebuknának, vagy csúnya bosszú lenne a vége(nyilván nem fizikai értelemben).
Lehet nem leszek népszerű, de az ilyen szent buzgómócsingokról szokott utólag kiderülni, hogy nem is akkora szentek. Mindenképpen ügyet csinálnék belőle. Veszélyeztette a gyerekeket. Ha jól értettem, felügyelet nélkül is hagyta őket. Utólag hazudik róla, és erre a gyereket is felbújtja.
A vörös hadseregnek volt ennyi red flag-je.
Oké jelentsétek, de készüljetek fel, hogy a gyerek kap helyette egy kiégett, szigorú kb életet is utáló tanárt, aki kiabálással fegyelmez(mint a tanárok 80%-a így erre elég nagy az esély)Valóban nagyon szipi szupi lesz a gyereknek hogy pár évig gyűlölni fog bejárni.
Meg remélem, ha anyuka hagy valami veszélyeset a gyereknek(mondjuk úton bicikli, játszótéren mászóka úgy hogy nem áll non-stop alatta stb) és a gyerek megsérül, apuka rohan a rendőrségre meg a tvhez elmondani anyuka milyen felelőtlen és veszélyeztette a gyereket.
Nem hazudik a tiltásról, többen csinálták ugyanazt a veszélyeset, mert lehetett, csak ugye ő volt peches..
Igen, kár lenne elveszteniük ezt a tanárt, ilyen nincs még egy tanításban, de emberileg..
Ez a "mintatanár" egész konkrétan arra nevelte a gyereket, hogy orvosnak hazudjon.
Ritka alja pedagógus.
Ráadásul szerintem ostoba is: a sürgősségin jóformán mindennapos dolog, hogy egy nyári táborból sérült gyerek bekerül. Kétlem, hogy emiatt az orvos feljelentést tenne, hiszen a baleset mértéke nem jelenti azt, hogy gondatlanság is volt. Én egyszer gyerekként magamtól füvön elestem és eltört a sípcsontom.
Vagy az lehetett a háttérben, hogy előre félt, hogy esetleg ti feljelentitek és valami miatt már amúgy is vaj volt a füle mögött...
Nincs vaj a füle mögött, magas beosztásban van a férje és félt, és hát valóban gondatlanság volt. Veszélyes dolgot engedett, amit csak az ügyesebbek tudtak megcsinálni. Én nem az az anyuka vagyok szerencsére.
Lebringázhattak az alsósok egy meredek domboldalon sebességkorlát és felügyelő nélkül, engedéllyel. Ez veszélyeztetés. Mégis jobb megtartani a tanárt, csak nem szabad vele sportra menni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!