Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Posztolsz képeket a gyerek(eid...

Posztolsz képeket a gyerek(eid)ről online? Ha igen, hogyan véded őket?

Figyelt kérdés

Csak privát sztoriba?

Arcot cenzúrázva?

Aggódsz azért, hogy valami perverz mit csinál a képekkel?

Volt esetleg konfliktus abból, hogy idős rokon akarta posztolni a gyerek képeit, aki nem gondolt bele, hogy ez mivel járhat?

Anno a 90es-2000es években amikor én voltam gyerek, készültek rólam és a tesókról, kádas, stradolós, kajálós stb fotók. Sőt, egy részük fel is került a netre.

A szülők mai generációjának ugye már több esze van ennél?

szept. 2. 18:33
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
59%
Senki nincs fent face-en meg nem posztol, de idejár észt osztani meg felsőbbrendűbbnek érezni magát, lepontozni ésatöbbi 🙈
szept. 2. 22:46
 22/55 anonim ***** válasza:
41%

Apán sajnos nem így csinálta. Tele van az összes közösségi oldala az én képeimmel. De már nagyobbként is, tini koromban, a megkérdezésem nélkül tette fel a legelőnytelenebb képeket rólam, és természetesen fb-n még meg is jelölt rajta, hogy az én ismerőseim is biztosan lássák. Úgy kellett könyörögnöm, hogy szedje le a képeket.

Én pont emiatt szeretném megóvni ettől a gyerekemet -hiszen tudom milyen érzés- és majd ha nagyobb lesz és már el tudja dönteni mit szeretne, majd akkor posztolok az emgedélyével

szept. 2. 23:13
 23/55 anonim ***** válasza:
51%
Itt senki nem azt mondta, hogy orrba szájba posztol. Szövegértés. Legtöbben ráadásul nem maradandó helyre, hanem storyba teszik fel. És nem olyat ami gáz lenne. Kicsit túl van ez gondolva.
szept. 2. 23:27
 24/55 anonim ***** válasza:
81%
27 éves vagyok és 8-9 éve nem vagyok Facebookon. Van két kislányom és már a szülés előtt megmondtam a családnak, hogy nem akarom a gyereket kirakni. Ha ők akarnak akkor maximum úgy, hogy megkérdeznek előtte és megmutatják az adott képet. Volt aki azt mondta hogy ez egyértelmű, és volt aki nem értette. Viszont csak egy ember nem tartotta tiszteletben. Apám élettársa ( 10 éve vannak együtt, én nem éltem velük együtt ) feltette és mikor szóvá tettem még én voltam a hisztis pics* . Apám azt mondta hogy mivel ő az én apám, joga van felül bírálni a gyerekemmel kapcsolatos döntéseim. Hozzáteszem neki sincs facebookja, úgyhogy nem is értettem hogy miért fontos hogy a barátnője ismerősei látják e a gyereket vagy sem. Hónapokig nem beszéltünk utána. Soha nem kértem egyébként sem előtte, sem utána a gyerekekkel kapcsolatban segítséget és másban sem. Nem érdekel hogy más tesz ki a gyerekéről vagy sem. A lényeg az hogy tartsuk tiszteletben egymás döntéseit.
szept. 3. 01:42
 25/55 anonim ***** válasza:
22%
Mi aszrnak vagytok a social médiában ha nem tudjátok az alapelveit? Leskelődni? Híreket, tudományt máshol kell olvasni. A közösségi oldaakazert vannak, hogy posztolj, megossz dolgokat sokkal. Ha ronda vagy és nem akarod ezt, akkor húzz el onnan és be kemkedj mások után se.
szept. 3. 02:25
 26/55 anonim ***** válasza:
74%

Posztolsz képeket a gyerek(eid)ről online?

Igen

Ha igen, hogyan véded őket?

Mitol? A Facebookom nem nyilvános, így a képek sem. A családomtol és a barátaimtol nem kell megvedenem

Csak privát sztoriba?

Nem teszek ki sztorit.

Arcot cenzúrázva?

Nem. Totál értelmetlen, akkor ne tegyen ki képet se.

Aggódsz azért, hogy valami perverz mit csinál a képekkel?

Nem.

Volt esetleg konfliktus abból, hogy idős rokon akarta posztolni a gyerek képeit, aki nem gondolt bele, hogy ez mivel járhat?

Nem

Anno a 90es-2000es években amikor én voltam gyerek, készültek rólam és a tesókról, kádas, stradolós, kajálós stb fotók. Sőt, egy részük fel is került a netre.

Ok. És?

A szülők mai generációjának ugye már több esze van ennél?

Nem generáció kérdése, hanem az egyéné. Ma is van olyan, aki mindent lefotoz és kitesz és régen is volt olyan, aki semmit se osztott meg masokkal

szept. 3. 07:41
 27/55 anonim ***** válasza:
58%
26, szuper válasz.
szept. 3. 08:01
 28/55 anonim ***** válasza:
44%
8-asként a 26-ossal maximálisan egyetértek.
szept. 3. 09:51
 29/55 anonim ***** válasza:
63%
Ez az arc kitakarósdi borzasztó szánalmas. Komoly azt hiszik, annyira érdekel bárkit a kölykük, mintha valami sztárok lennének?🤣 Annyira nevetséges... De akkor ennyi erővel az utcára se menjenek ki a gyerekkel, vagy adjanak rá álarcot.🤡
szept. 9. 13:07
 30/55 anonim ***** válasza:
100%

#29 én is mindig ezt mondom, azt mondják mindig, hogy az nem ugyanaz.

Kérdem én miért nem ugyanaz?

Ha kiteszek egy képet a facera, ugyanúgy megnézik az emberek,(csak az ismerősök, nekem úgy van beállítva)mint amikor kimegyek a gyerekkel a játszótérre 🤷🏻‍♀️ sőt, ott idegenek is megnézik.

szept. 9. 13:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!