Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Posztolsz képeket a gyerek(eid...

Posztolsz képeket a gyerek(eid)ről online? Ha igen, hogyan véded őket?

Figyelt kérdés

Csak privát sztoriba?

Arcot cenzúrázva?

Aggódsz azért, hogy valami perverz mit csinál a képekkel?

Volt esetleg konfliktus abból, hogy idős rokon akarta posztolni a gyerek képeit, aki nem gondolt bele, hogy ez mivel járhat?

Anno a 90es-2000es években amikor én voltam gyerek, készültek rólam és a tesókról, kádas, stradolós, kajálós stb fotók. Sőt, egy részük fel is került a netre.

A szülők mai generációjának ugye már több esze van ennél?

szept. 2. 18:33
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:
74%
Nem készül róluk semmilyen meztelen kép vagy olyan, ami nagyon méltatlan. Pl nem csinálok róla hiszti közben fotót vagy videót, amikor ki van borulva és taknyanyála egyben. Nem posztolok semmilyen képet, magamról se igazán, de ez más kérdés. Semmit nem osztottunk meg róluk. Képeket természetesen készítek róluk, de ez családon belül marad, mert szeretek képeket nézegetni, csak nem érzem úgy, hogy ez másokra tartozna. Ha ők felnőve úgy döntenek kiposztolják mindenhova, az az ő döntésük lesz. Én ezzel tudom védeni őket. A család minden tagja tiszteletben tartja ezt, de ez nálunk másoknál is így van, tehát mások se posztolgatnak orrba szájba, a gyerekeiket meg abszolút nem. Szóval ebből nem volt konfliktusunk.
szept. 2. 19:19
 2/55 anonim ***** válasza:
86%

A Facebookra szoktam feltenni néha néha képeket a gyerekeimrol.

Akkor amikor megengedik, már el tudják dönteni szeretnék-e.(7 és 10 évesek)

De soha nem teszek fel olyan képet ami ciki lenne, vagy amin pucerok pl(nem is engednék, és eszemben sincs.)

szept. 2. 19:19
 3/55 anonim ***** válasza:
72%

Nem posztolok a gyermekeimről sem a férjemről. Önmagamról sem. 🤷

Aki ismer tudja hogyan festék,aki kíváncsi rám veszi a fáradságot a találkozóra.

Nem élem sem kifelé sem közösségnek az életünket.

szept. 2. 19:26
 4/55 anonim ***** válasza:
72%
Nagyon ritkan teszek fel egyet a facebookra, 2 eves a gyerekem, 2 foto van rola/ rolunk kint. De nekem tenyleg csak a csalad, par jelenlegi munkatars es a kozeli baratok az ismeroseim, olyanok nincsenek, akikkel nem is beszelek es nem nyilvanos az oldalam se.
szept. 2. 19:35
 5/55 anonim ***** válasza:
63%
Soha, ez alap.
szept. 2. 20:04
 6/55 anonim ***** válasza:
58%
Jajj itt látom, nyilván senki nem posztol :D pedig az emberek többsége szokott amúgy. Én is, de nyilván nem olyat, amin pucér 🤦 ja, és nem vagyok öreg, 26 leszek.
szept. 2. 20:07
 7/55 A kérdező kommentje:
Én post most néztem vissza a gyerekkoromból az albumot, és atyaúristen, senki nem gondolkozott akkoriban.
szept. 2. 20:12
 8/55 anonim ***** válasza:
49%

Kicsit túl van ez lihegve.

1: posztolok, általában csak story a

2: arcot nem cenzúrázok, de semmilyen méltatlan vagy kompromittáló képet nem posztolok - egy fagyizás vagy biciklizés vagy kirándulás nem a világ vége

3: nem aggódok

4: idős rokonok nincsenek fent a közösségi média oldalakon, de nem is csinálnának ilyet mert a mi családunkban tiszteletben tartjuk a másik kérését

5: Egyik gyerekkori képemet sem szégyellném ha akkor vagy most kikerült volna.

szept. 2. 20:21
 9/55 anonim ***** válasza:
68%
Posztolok, normális, jó minőségű képeket, főleg mivel fotós család vagyunk. A nagyszülőknek sincs megtiltva. Egyébként meg én is azt mondom túl van lihegve, nem attól fog az ember gyereke perverz áldozatává válni, mert kiteszel róla képet Facebookra, ennyi erővel az utcára se vigyétek ki, mert ott is kiszúrhatja magának egy perverz, sőt akár azt is kinézhetik hol laktok. Nem szabad állandóan rettegésben élni szerintem
szept. 2. 20:35
 10/55 anonim ***** válasza:
39%

Havonta párszor posztolok, de nekem csak 25 ismerősöm van a fb-on, csak családtagok és a 4 legközelebbi barátnőm.

Nincsenek rég elfeledett iskolatársak, munkatársak, főnők, random Pistike a játszótérről.

Bármikor amikor valaki fényképezkedett a gyerekkel, megkérdezte, hogy kiteheti-e a saját oldalára. Sosem volt ebből konfliktus.

De még ennek a szűk körnek sem teszek ki "cuki" maszatos, koszos, pelenkás, ne adj ég pucér képet.

szept. 2. 20:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!