Home office-ban dolgozom, online nyelvórákat tartok nem sokára nyelvvizsgáztatok, ami 4 órát fog igénybe venni. Hogyan érjem el hogy az 5 éves kislányom csendben maradjon 4 óra hosszát?
Le a kalappal! Nekem nem menne. 1 órára nem tudom teljes csendben tartani a caerfes 4,5 évest, még alvás közben is képes beszélni.
Hogy zajlik egy ilyen online nyelvvizsga? Írásbeli, szóbeli? Mennyit beszélsz? Ha tudnánk hogy zaklik, segítene, hogy tippet mondjunk.
Mondjuk kimondottan hihetetlen, hogy online nyelvvizsga van, de mindegy....
Gyakorolod a gyerekkel addig, hogy csendben legyen. 6 heted van rá. Mondjuk ez is egy mókás rész itt, hiszen 6 hét múlva még barmi lehet, de ez is mindegy, ugye.
Mondjuk tényleg tudni kéne, hogy hogyan zajlik a vizsga, mennyit kell beszélned, stb.
Nekem volt anno egy gamer fejhallgatóm, mikrofonnal együtt, amin 1 gombnyomással lenémította és ugyanazzal a gombnyomással vissza. Ha nem kell folyamatosan beszélned, akkor ez is egy megoldás, hogy amíg nem beszélsz lenémítod.
KB 20.00 Ft körül volt, de érdemes befektetni rá, mert az órákon is hasznát tudod venni.
Szerintem ha bemész a média marktba, akkor biztos tudnak ajánlani neked valamit.
De ha nem akarsz boltba menni, akkor a neten a gamer fejhallgató szóra keress rá, és a leírásban nézd meg, hogy legyen rajta némító gomb.
Ez pl egész jó árban van, kicsit gyengébb minőségű, de arra amire neked kell, teljesen jó. A drágább fajták az olyan gamereknek kell akik nem pár órát ülnek a gép előtt, hanem mindennap 5-6 órát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!