Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Voltatok mar igy anyukak?

Voltatok mar igy anyukak?

Figyelt kérdés

Egyedülálló anyuka vagyok.

3 gyermekem van.

Egyik mama meghalt mar masik semmit nem segit mert jarni alig bír ir plusz videki.

Szabadsagom jóresze elment mar.

Volt mar olyan veletek hogy kamuztatok bent a munkahekyen meg a hazi gyerekorvosnak hogy beteg a gyermek es emiatt otthon maradtok táppénzen vele hogy kapjal levegőt? Utolerd magad otthon (hétvége az semmire nem elég!), takarits (ugy igazan nem felületesen), elintezz par dolgod (mert erre sincs lehetőség hétköznap 5 utan), vagy akar aludj egyet hetkoznap ebed utan?

Persze gyerkőc az alibi itthin van velem de azert 7 nap az 7 nap utolerem magam.

Voltatok mar igy?

Vagy nem sok ilyen faradt, egyedualló anyuka van akinek 0, zero segitsege nincs?

szept. 1. 13:50
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

A gyerekorvosunk covid ota nem vizsgalja a beteg, taknyos gyermekeket. Csak a lazasakat vagy nagyon problemasakat.

Még mielott valaki megkerdi.

szept. 1. 13:50
 2/12 anonim ***** válasza:
71%
Jól teszed. Pihenj is, ha tudsz.
szept. 1. 13:52
 3/12 anonim ***** válasza:
23%

Nem. Még akkor se megyek táppénzre, ha a halálomon vagyok.

Pedig jó lenne szusszanni, de nem várnának vissza a munkahelyemre.

szept. 1. 13:53
 4/12 A kérdező kommentje:

Sajnalom utolsó :(

Hal istennek en 13 eve vagyok ott fix helyen. Ilyen miatt mem valnanak meg tőlem.

A nagylanyom 15 eves. Vele voltam 3 eves korban először tappenzen de egy szót nem szóltak soha hal isten 🙏

szept. 1. 14:00
 5/12 anonim ***** válasza:
63%
Én még az egy gyerek mellett is "csaltam" néha.
szept. 1. 14:16
 6/12 anonim ***** válasza:
59%
Miért nem mész saját jogon táppénzre? Egy hasmenést senki sem fog ellenőrizni, és akkor a nap felében egyedül lehetsz, intézheted a dolgaidat. Gyerekorvosnál necces, ki tudja, talán most az egyszer meg akarja vizsgálni, aztán egyből bukó a dolog, főleg ha a gyerek közli hogy semmi baja.
szept. 1. 14:17
 7/12 anonim ***** válasza:
73%
6 éve voltam utoljára táppénzen. Annyival lecsökkent a fizetésem, hogy sokkot kaptam. Szerencsére azóta home officeban vagyok, és az sem gond, ha tényleg betegek. Önként sosem jutott még eszembe, hogy "fizessek" érte, hogy idehaza maradjak.
szept. 1. 14:18
 8/12 anonim ***** válasza:
80%
Azért a 15 éves gyerek már pld takarítani tudna segíteni.Abba csak nem halnak bele.Neked meg segítség volna az is.Ettol függetlenül én nem ítélték el,ha nem non-stop vagy táppénzen nyilván a munkahely is tolerálja.
szept. 1. 14:19
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a valaszotok :)
szept. 1. 15:37
 10/12 anonim ***** válasza:
88%

Sosem voltam így. Pedig nekem ovisok a gyerekek

Örülök, ha a szüneteket megoldjuk valahogy, nem még efelett is itthon legyek.

Ügyintézni tudok hétközben is. Sok hivatal van 6ig nyitva pl.

A háztartást oedig nem hagyom el annyira úszni, hogy szabi kelljen miatta.

És igen. Egy 15évestől már igencsak elvárható, hogy otthon ő is tegyen valamit.

szept. 1. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!