Miért kapok kioktatast folyamatosan,hogy hogyan kéne nevelnem a lányom ?A legjobb barátnőm csinálja ezt.Amikor megismerkedtünk ,neki 2 éves volt a fia.Folyamatosan mamák nevelték a gyerekét,mert jött velünk mindenhová bulizni .Heti 4 napot is ha olyan volt.Az O gyereke így nőtt fel,én soha nem tettem megjegyzést,hogy nem így kéne .Amióta megszületett a lányom,1,5 éves , folyamatosan beszologat.Nem így kéne nevelni,túl magamhoz szoktattam.Reg bölcsibe lenne a helye,az ő gyerekenek is milyen jót tett...Nem érti meg,hogy én nem vagyok hajlandó 2 /3 havonta pár óránál többet lógni a gyerek nélkül.Nekem az bőven elég,feltölt.Nem akarok már 38 évesen fesztiválokra mászkálni ,meg diszkokba.Emiatt kb ki lettem kozositve.Mert ők ugyanúgy heti 4 napot jönnek mennek,a többi barátnőkkel,ferjeket gyerekeket hátrahagyva.Hogy lehet ezt szép szóval sertés nélkül közölni,hogy én nem vágyom erre.?Tényleg egy barátság végét jelenti ha én nem megyek el velük gyerek mellett ennyiszer?
Igen , ez a barátság vége. Ilyen gyökérrel semmiféle kapcsolatot nem tartanék. Engem anno akkor közösítettek ki a régi " barátnőim" amikor köztünk elsőként én mentem férjhez 25 évesen. Onnantól már nem hívtak magukkal sehova, ha en kerestem őket ignoráltak, majd láttam megosztva facebookon hogy nèlkülem találkoztak beszervezve 4. tagnak egy másik régi osztálytársunkat a suliból. Innentől már egyértelmű lett mi a helyzet, nem kerestem őket többet. Ennyi.
Olyanokkal se tartanék kapcsolatot aki folyton beleugat abba hogy neveljem a gyerekem.
aug. 26. 12:17
13/13 anonim válasza:
Igen, tényleg a barátság végét jelenti. De ennek a barátságnak már régen vége, ha egyszer csak gúnyos beszólogatásokat kapsz, és sehol nincs feléd empátia.
Simán, egyszerűen közölnöd kell, hogy te nem vágysz arra, amire ők, hogy te így érzed jól magad. Ebben nincs semmi sértés. (Azt majd tőlük fogod szerintem kapni... ha már most ilyenek.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!