Külön szoba, hogyan tovább, mièrt itèlnek el?
Hasonló a történet. A kisfiam kb 2 éves koráig saját szobájában, saját ágyában aludt onnantól kezdve hogy a kórházból hazavittük. Aztán 2 éves kora után történt valami és állandóan köztünk akart aludni. Próbáltuk hogy köztünk altatjuk és utána vittük át, de vagy felébredt ahogy letettük az ágyába, vagy 10percre/1órára rá. Ha a férjem otthon volt, ő képes volt 5ször 6szor is visszavinni a helyére. Viszont ha nem volt otthon, én már egyszerűen nem bírtam ezt, hulla fáradt voltam, így hagytam hogy velem aludjon. (Ő nyugodtan alvó típus). Nemrég vettünk neki házikó ágyat, ő választotta. Délutáni alvásnál odafekszek mellé és ott altatom el aztán otthagyom. Szépen alszik 2 órát. Viszont este az Istennek se hajlandó. Mert sötét van. Vettünk neki éjszakai fény lámpát. Azzal meg játszik... Úgyhogy most megint azt játszuk hogy köztünk elalszik aztán visszük át. Van hogy éjfélig vagy hajnalig is alszik simán. De legtöbbször nem :D
(Ja és az én férjem is úgy horkol mint a ló, szóval átérzem maximálisan a helyzetet :D Vagy ezért nem alszok, vagy azért...:D)
Kisfiam 2 éves lesz nem.tudok átmenni a hálószobába,merthogy legalább az apja aludjon nyugodtan mert ő dolgozik.
Hónapok óta próbálom az ágyába szoktatni de eddig max annyi ment hogy ha magam mellé húzom akkor elaldzik az ágyba vagy mellettem és berakom az ágyába...reggelre általában melletem kel..
Ez a sors..
Jót nevettem a rugdosódáson mintha én írtam volna...
Viszont a tejitalt ha kéri éjszaka az biztos hogy az miatt van,higy éhes..ez nálunk is így volt.amíg jól benem lakmároztattam lefekvés előtt..
A sokszor sírva kelés oka az idegrendszer fejlődése ,ez lehet a növekedés miatt és a beszéd miatt is.
Nagyon sokan elítélik mostanság azokat akik nem akarnak a gyerekükkel aludni, mert most az együtt alvás a divat.
Le.kell.szªr.ni!
Komolyan! Soha senkinek nem fogsz megfelelni, és nem is kell. Nem kell egy láthatatlan anyaistennek számotadni, hogy mit miért és hogy csinálsz. Csináld úgy ahogy nektek jó!
Én is megkaptam egyszer hogy szemét vagyok mert 4 hónaposan kipateroltam a gyereket a szobánkból és szegény mit érezhet hogy míg mi együtt alszunk, ő külön egyedül. Elsőnek a szívemre vettem, de aztán belegondoltam hogy mégis mit tud rólunk ez a pinyáta, és egyáltalán miért kellene magyarázkodjak? Ki ő nekem? Senki! A fiam tök jól alszik egyedül, végig az éjszakát, és ha mégis felül, már megyek is oda hozzá, hogy ne ülve aludjon (el kell borítani) egyébként meg zavartuk egymást. Ez az igazság. Ő is, én is és a férjem is rosszul aludt, mert a férjem horkolása őt zavarja, a férjemet az hogy ledúrta meg rugdosta a gyerek engem meg minden moccanása felriasztott ÉS még cserébe a horkolást kellett hallgassam.
Kösz nem, mi tudjuk mi a jó nekünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!