Külön szoba, hogyan tovább, mièrt itèlnek el?
Engem nem nagyon érdekel ki mit gondol. 4 hónapos koráig öbölben mellettem aludt a kislányom, minden szusszanására felkeltem, a férjem horkolása miatt meg nem tudtam visszaaludni. Amúgyis éber alvó voltam, ez csak rátett egy lapáttal, de a kislányom így aludt nyugodtabban. A vége felé már szerintem őt is zavarta a horkolás, mocorgás, sokszor megébredt, akkor döntöttünk úgy, hogy menjen át a szobájába. Azóta gond nélkül ott alszik, nehezebb időszakokban beköltözöm hozzá. Ha átjön, akkor visszakísérem, ha másodszor is átjön, akkor vele alszom a szobájában.
Nagyszülőknél egy szobában alszunk, hát az nekem katasztrófa. A férjem horkol, a lányom nyűglődik, hajnalban van hogy felkel és egy órát forgolódik, vergődik az ágyában egyébként tök csendben, vagyis nem igényel minket, de már csak a vergődés is zavaró, ha együtt alszunk. Mi így érezzük jól magunkat, más meg máshogy. Senki ne akasszon elvárásokat a nyakunkba (pl. ilyen az anyaság). Nem, az anyaság nem ilyen. Ha valamiben lehet változtatni a kényelmünk érdekében, akkor változtassunk.
Ez a normális ha már külön alszik a baba!Nem is értem miért köveznek meg titeket.
Nekem sajna nem alszik külön,de engem ez sem érdekel,kövezhet aki akar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!