Ha megválaszthatnád vagy megválaszthattad volna, milyen nemü gyermeket/gyermekeket szerettél volna? Hogyan alakult végül és hogy éled meg vele, velük az életet?
Szavazást is berakok, de nyugodtan ki is fejtheti bárki.
Csupán érdekesség a kérdés😊semmi egyéb nincs mögötte, ezért kérek mindenkit, hogy rosszindulatú válaszokat ne írjon.
Én egyébként mindig 2 gyermeket szerettem volna és 2 húgom lèvén vagy 2 lányt vagy maximum 1 lányt és utána egy kisfiút.
Aztán első babánál nagyon kislányt szerettünk volna, aki végül kisfiú lett😃 gondolom sokaknak mondanom sem kell, hogy a szemünk fénye azóta is, pedig már 6 éves🫣 a vele való évek után mikor érkezni látszott a tesó, már inkább kisfiút gondoltunk, ő viszont kislány lett 🤪
Most hogy már a kislányom is 10 hónapos azt mondom, nekünk így tökéletes. :) még annak is kifejezetten örülök néha, hogy előbb lett fiunk és csak másodjára lányunk.
Nálatok hogy van, hogy alakult?
(Előre is bocsánat a 3+ gyermekre vágyóktól, csak 3 babàig tettem ki a szavazásokat)
2 fiút akartam mindig is.
Szerencsére 2 fiam lett. Imádok is fiús anyuka lenni.
igazából nem gondolkodtam ezen soha ... terhesség előtt is csak gyerekként gondoltam rá nem volt neme - sőt egyik terhességemnél sem tudtam milyen nemű lesz mert nem akartam tudni - direkt akartam meglepetést! :)
de az elsőnél olyan érzésem volt h fiú lesz - lány lett
a másodiknál, hogy ha már lány az első tuti lány lesz - fiú lett
nem akartam több gyereket de mégis lett még egy, na ott meg már komolyan nem számított h lány vagy fiú - de lány lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!