Ha megvalaszthatnad gyermeked kulsejet, vagy jellemet, melyiket valasztanad?
Ha lány legyen szép, és megpróbálom jónak nevelni, "jó jellemmel ellátni".
Ha fiú, akkor legyen alapból jó jellem, a jóképűség meg jön.
Én is tudom hogy a tulajdonságok is 60% ban genetika, persze sokat lehet alakítani a neveléssel és kell is ha olyan a helyzet de azért nagyobbrészt öröklődnek az alap dolgok.
A kérdés úgy hangzik ahogy az eredeti kérdésed miszerint ha tudnám hogy nekem meg a férjemnek lesz gyerekünk akkor melyik részébe piszkálnék bele, akkor a jellemet mondom egyértelműen mert tudom hogy (nem nagyképűségből) kettőnknek nem lehet eszméletlen randa gyereke, átlagos vagy normális külsejűek lesznek (azok is lettek amúgy).
Ha a kérdés inkább úgy hangzik ahogy a végén írtad hogy inkább randa legyen de jó ember, vagy szép akkor nem tudom mit választanék, mert az igaz hogy nagyon a külsőségeken alapuló társadalomban élünk de ez is inkább a női nemre vonatkozik, a pasiknál még mindig elég ha egy fokkal szebbek az ördögnél kis túlzással:))
Egyébként a külső sem minden, mert az meg nagyon rossz lehet egy szülőnek ha gyönyörű a gyereke de alamuszi, lusta, tipikus munkakerülő vagy gyenge jellem , ne adj isten bűnöző is:(( azt nagyon rossz lehet megélni egy életen át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!