Melyik autósülést választanád?
Én a 9-18 kg-os ülést ajánlom, de abból is a normális márkás üléseket. (ha megtehetitek).
Legyen több fokozatban dönthető, az is fontos!
Köszönöm a válaszokat.Én a márka rengetegben is elveszek már:) Nania,Touragoo,BeSafe.
Köszönöm a linket is, bár nem értek németül, de annyit megértettem, hogy menetiránynak háttal biztonságosabb.Már olvastam róla találtam is a BeSafenál, hogy lehet a menetiránynak háttal és szembe is, bár eléggé borsos az ára.Nekem ezt ajánlotta ma a barátnőm [link]
Nekünk ilyen van, ez is tökéletes szerintem. Elvileg a brendonban kapható ülések mind tesztelve vannak, biztonságosak. (aztán ki tudja... de remélem így van...)
Utolsó vagyok:
Cybexre van most a Brendonban Baba magazin kupon, talán 15 ezer engedménnyel, 9-36 kg. Tavaly talán ők voltak az ADAC győztesek.
Nem csak a márkát kell nézni, hanem a pontos típust.
Például a Brendonban most akciósan kapható Cybex ülés nem a legjobb Cybex ülés.
Biztonságra ugyanott van, de van jobb ülésük.
Kérdező:
A gyerekülés kiválasztásához sok szempontot kell figyelembe venni.
Tud-e már stabilan, egyedül ülni a babád?
Mikortól akarod az ülésbe ültetni?
Mennyit szánsz rá?
Van-e Isofix az autóban?
Ezek a legfontosabb kérdések, ezeket szem előtt tartva már lehet néhány típust ajánlani.
Aztán el kell menni, és személyesen megnézni ezeket az üléseket, bepróbálni az autóba, beleültetni a gyereket, és a személyes tapasztalatok alapján választani ki azt, amelyiket megveszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!