Melyik autósülést választanád?
Figyelt kérdés
Az melyik 9-36 kg vagy 9-18 kg és még sorolhatnám , mert rengeteg van.A fiam 8 hónapos és majdnem 9 kg.Az ember elveszik az autósülés rengetegben.2013. márc. 4. 22:31
21/24 Golan Trevize válasza:
A következő márkákat majd kerüld el nagy ívben:
- Fisher Price
- Graco
- Ferrari
- Chi -vel kezdődő összes
- Touragoo
Teszteket itt találsz:
22/24 A kérdező kommentje:
köszönöm
2013. márc. 5. 14:06
24/24 anonim válasza:
Nekünk BeSafe izi comfort X3 és Touragoo (a nagyi kocsijában) is van.
Háát, elmondanám, hogy a Touragoo - amit a barátnőd is ajánlott -, nagyon szar!
A Besafe tökéletes, biztonságos, kényelmes, magasan ül benne a gyerek, kilát a kocsiból. 4 fokozatban dönthető...
A Concord, amit linkeltél (9-36 kg) én is néztem, személyesen. Azt sem ajánlom. Egyrészt nem fogja úgy a gyereket, szerintem csak nagyobbaknak jó. Másrészt alig dönthető, tényleg nagyon minimális. Épphogy csak mozdul valamit az ülés.
Ha mégegyszer ülést kellene vennem, akkor ismét BeSafe-et vennék, vagy Maxi Cosit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!