Melyik autósülést választanád?
Köszönöm szépen a válaszaitokat.Isofix nincs a kocsinkban sajnos.A fiam már 7 hónapos kortól stabilan ül.Áprilistól mennénk kocsival, 1,5-2 óra lenne az út.
Tény, hogy nagyon nehéz választani.Tegnap annyi autósülést megnéztem, hogy már azzal álmodtam :(
Akkor nektek jó lenne a 9-18-as és a 9-36-os ülés is.
Mennyit szánsz rá?
Azt pont egy nem túl jó árketegória...
Mert ha van rá ennyi, akkor nem a 20000-es szükségmegoldások közül kellene választani, de az igazán jók meg drágábbak.
Ha 38 belefér, akkor ezt, bár nem döntethető:
37-ért döntehtő, de ez meg szűkítős, és az annyira nem jó megoldás:
Olcsóbb megoldás:
Valami Nania, de azok ennyire nem biztonságosak, és ennyire nem is jó minőségűek.
114-ért???
Mi volt a típusa?
Ez pont egy olyan kérdés, ahol nincs egységes álláspont. Mindenkinek más fontos, mások a szempontok, más tetszik. Én egy csomót nézegettem neten, mielőtt vásárolni mentünk. Aztán a Brendonban megvettem azt, ami első ránézésre tetszett. Egy Bolenn Hug, sehol semmi nincs róla, remélem nem bánjuk meg. Kényelmes, dönthető, és remélhetőleg biztonságos.
Ha 9-18-ig gondolkozol, én mindenképp dönthetőt vennék, hosszú utakon nagyon jó, ha van. Pl egy Maxi Cosi priori, vagy ha nem dönthetős, akkor Cybex.
Halkan megsúgom: ennek az ülésnek csak az Isofixes változata biztonságos. (Mint általában a BeSafe üléseknek, csak ezt sokan nem veszik észre, és megveszik drágán a nem Isofixes ülést, hogy az milyen biztonságos, aztán nem is...)
Valamint a tesztek szerint elég kényelmetlen, rossz kialakítású.
Köszi :)
Akkor keresgélek nem Isofixesek között.Dönthetős, oldal védelem legyen, csak találok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!