Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek egy közel 10 èves...

Szerintetek egy közel 10 èves és egy 12 éves gyereket egyedül lehet hagyni a lakásban kb 2 órára, hogy megünnepeljük a férjemmel a házassági évfordulónkat?

Figyelt kérdés
aug. 16. 18:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
67%
Ha nem fogyatékosok akkor simán egyedül lehet hagyni őket ebben a korban. Mi a tesómmal sokat voltunk egyedül gyerekként, a szüleink dolgoztak, nem volt olyan luxusra pénzük mint bébiszitter. Mindketten 6 éves korunktól egyedül jártunk suliba pár hét után, miután biztosra betanultuk az útvonalat, és otthon is elvoltunk iskola után. Házit irtunk, kisebb házimunkákat csináltunk, később tévéztünk stb. Tudtuk mit szabad és mit nem, megtanítottak, nem voltunk hülyék. Egyébként 4 év van köztünk, én vagyok a fiatalabb.
aug. 17. 08:39
 12/13 anonim ***** válasza:
28%

Az én lányaim 14 és 10 évesek, őket simán hagyom egyedül egész napra is ha úgy alakul.

Elnyomkodják a telefont, nincs gond :D

aug. 19. 10:19
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ mindenkinek! Két órát otthon maradtak, megbeszéltünk mindent előre, telefon beizzítva egy egyszer felhívtuk őket. Ott voltunk kb 25 percre a lakástól, szomszédok is otthon. Semmi gond nem volt, nagyon cukik voltak, eltévéztek.:)
aug. 19. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!