Miért mondják azt az ősanyàk, hogy a gyerek születésével ők már letettek valamit az asztalra?
#10 leirta pontosan a lényeget.
Ez az osanyazas meg már baromi unalmas.
13, ez jó kérdés...
Nem értem miért kell így beszélni egy anyának/nőnek a másik anyáról
Nincs két egyforma ember, mindenki máshogy neveli a gyerekét.
Ha valamiben nem értenek egyet az anyák, jön az osanyazas, meg a bio anyuzas.
Ugyanazért, amiért valakinek a legnagyobb szórakozása provokatív kérdéseket kiírni gyakorira, mint egy 12 éves gyereknek. 🤷
Amúgy hogy a kérdésre is válaszoljak: én úgy gondolom, hogy aki gyereket szült és nevel, igenis letett már valamit az asztalra, még ha ezt a végletekig karrieristak nem is akarják aterezni. Ugyanis sem egy terhességet végigvinni, sem szülni, sem gyermeket nevelni nem kismiska, sőt. Attól, hogy valamit már sokan veghezvittek, az még nem lesz kis dolog. Ennyi erővel többdiplomás ember is van sok a világon, mégis az emberek többsége úgy gondolja, ez igenis nagy dolog.
15! Nekem is van gyerekem, de nem érzem, hogy ettől bármit is letettem volna az asztalra vagy több lennék annál, akinek nincs. Az egysejtű is tud szaporodni, nem érdem ha a szexből gyerek lesz. :D
Diplomám is van, az sem nagy dolog. Csináltam valamit, aminek lett eredménye.
Nem kell akkora ügyet csinálni belőle, mintha világszenzáció lenne.
Mert érdemben nincs más teljesítményük. Bár ez sem az, szimpla biológia, + alapvető kötelesség ha már vállalta, normális embert neveljen belőle, ne pszichopata sorozatgyilkost, erőszaktevőt, bántalmazót, alkeszt/drogost aki balesetet okoz és kinyírja más gyerekét/házastársát stb. De sokaknak még ez sem megy sajnos.
Ebből is látszik, hogy bár szaporodni tudnak, a nevelés már nehezebb feladat, amire nem mindenki alkalmas. De ettől még alapnak kell lennie, nem valami extra teljesítmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!