Más is érzi úgy, hogy a gyerek születése óta elvesztette önmagát?
Figyelt kérdés
jún. 4. 09:06
1/6 anonim válasza:
Persze. Nekem 2 gyerekem van. A nagy 12 éves. Amikor pici volt akkor is éreztem.
Majd most újra, a 10 hónapos mellett. Pont mondtam is a páromnak, hogy mire az egyik fel cseperedett, kezdhetem újra a kisebbel😅
3/6 anonim válasza:
Lecsupaszítva erről szól a gyerekezés, igen.
Voltál valaki, hobbik, munka, aztán szülsz és onnantól kezdve 0-24 a gyereket gondozod éveken át, és örülsz, hogyha kapsz magadra félórát naponta.
Megéri? Nekem nem, ezért nincs is gyerekem.
4/6 anonim válasza:
2# azért nem mindenki. Én pl nem. Szerintem inkább az érzi így, aki extrovertált, kimozdulos, stb. Aki amúgy is otthonulos, és brutál gyerekcentrikus, mint pl én, annak ez a mennyország.:D nem vagyunk egyformák :)
5/6 anonim válasza:
3. Detto. Én is ezért nem akarok. Inkább élem szabadon az életem.
Sok gyerekes barátom érzi ezt. A többség meg is bánta, hogy vállalt. Visszasírják a régi életüket, és hogy nem gondolták át jobban mivel jár valójàban a gyerekesdi.
6/6 anonim válasza:
Én is éreztem, kis korkülönbséggel akartunk 2 gyereket, de elvetettük. Nekem sokat segített, hogy visszamentem dolgozni, átértékelődött az együtt töltött idő. Most 3 éves a lányom, igaz van nagyszülői segítségünk, de már el tudok járni edzeni, tudok időt szakítani szépítkezésre, ezerszer jobban érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!