Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 30-as apa vagyok. Mivel...

30-as apa vagyok. Mivel tudnám meglepni önmagát gyermekünkért teljesen odaadó feleségemet?

Figyelt kérdés
5 hónapos a kisfiúnk. Ti minek örülnétek?
2009. márc. 30. 09:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Én akkor olyan lehetek, mint a feleséged.. :)

Nem is tudom, talán annak örülnék a legjobban, ha lenne időm arra, hogy magammal foglalkozzam. Fodrász, kozmetikus, egy jó masszázs. Az is jó lenne, ha egyszer nem kéne egész nap mosni, főzni, takarítani, és még a kisfiam is 24 órát igényel.

Két gyerekkel élek együtt. :) (egyik a férjem)

2009. márc. 30. 09:18
 2/11 anonim ***** válasza:
94%
én több szexnek örülnék a legjobban. éreztesd vele, hogy még mindig vonzónak találod :)
2009. márc. 30. 09:25
 3/11 anonim ***** válasza:
87%

Első vagyok!

Én meg pont a sexnek nem örülnék! Olyan hulla vagyok, este csak beájulok az ágyba, persze a férjem szeretné, de nekem semmi erőm hozzá.

2009. márc. 30. 09:29
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát az biztos, hogy a főzés, mosás, vasalás egy csomó időt, energiát elvesz- talán szervezz neki egy olyan hétvégét, amikor ezeket nem kell megcsinálnia, és így több ideje marad Rád meg a picire. És kipihentebb lesz:)

Mivel a kisfiatok még csak 5 hónapos, olyan program nemigen jöhet szóba, amit a baba nélkül lehet csinálni, gondolom, nem is hagynátok másra, de pl. egy szép kirándulás hármasban valami csodás helyen (Szilvásvárad).

Tárgyi ajándéknak nem tudom, mennyire örülne a párod, Te ismered az ízlését.

3 gyerekes

2009. márc. 30. 09:30
 5/11 anonim ***** válasza:
88%
De jó fej vagy!!!!Én annak örülök,amikor elmehetek körmöshöz fodrászhoz,szoliba,és az uram addig vigyáz a babára(10 hós).De azt is szeretem,amikor neki indulunk nézelődni(van,h hármasban,négyesben(2 gyerek van)de ha megoldható kettesben),vásárolgatni,és nem kell főznöm.Vagy útközben kajálunk,vagy rendelünk vmit otthonra.
2009. márc. 30. 10:33
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is egykis magammal töltött szabadidőnek örülök a legjobban. Ilyenkor a férjem elviszi sétálni a picit, vagy elmennek kettesbe vásárolni, esetleg egész este kettesben játszanak. Ilyenkor megyek csavarogni, kozmetikushoz ilyesmi.

De egy kettesben eltöltött vacsinak is nagyon örültem annó, persze csak ha van kire hagyni a picit két, három órára.

2009. márc. 30. 11:51
 7/11 anonim ***** válasza:
82%
Én személy szerint pár szál fehér rózsának, esetleg egy csokor tulipánnak, finom csokiknak és bon-bonoknak örülnék:))
2009. márc. 30. 12:44
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Hűűű így 8 hónap után mit nem adnék egy csajos napnak....amolyan fodrász masszázs aztán kis kirándulás/ezt már családdal/...
2009. márc. 30. 12:47
 9/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!
2009. márc. 30. 16:18
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a párom megszervezte,hogy a manóra a tesóm vigyázzon,és elvitt vacsorázni,nagyon jól esett.
2009. márc. 30. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!