30-as apa vagyok. Mivel tudnám meglepni önmagát gyermekünkért teljesen odaadó feleségemet?
Én akkor olyan lehetek, mint a feleséged.. :)
Nem is tudom, talán annak örülnék a legjobban, ha lenne időm arra, hogy magammal foglalkozzam. Fodrász, kozmetikus, egy jó masszázs. Az is jó lenne, ha egyszer nem kéne egész nap mosni, főzni, takarítani, és még a kisfiam is 24 órát igényel.
Két gyerekkel élek együtt. :) (egyik a férjem)
Első vagyok!
Én meg pont a sexnek nem örülnék! Olyan hulla vagyok, este csak beájulok az ágyba, persze a férjem szeretné, de nekem semmi erőm hozzá.
Hát az biztos, hogy a főzés, mosás, vasalás egy csomó időt, energiát elvesz- talán szervezz neki egy olyan hétvégét, amikor ezeket nem kell megcsinálnia, és így több ideje marad Rád meg a picire. És kipihentebb lesz:)
Mivel a kisfiatok még csak 5 hónapos, olyan program nemigen jöhet szóba, amit a baba nélkül lehet csinálni, gondolom, nem is hagynátok másra, de pl. egy szép kirándulás hármasban valami csodás helyen (Szilvásvárad).
Tárgyi ajándéknak nem tudom, mennyire örülne a párod, Te ismered az ízlését.
3 gyerekes
Én is egykis magammal töltött szabadidőnek örülök a legjobban. Ilyenkor a férjem elviszi sétálni a picit, vagy elmennek kettesbe vásárolni, esetleg egész este kettesben játszanak. Ilyenkor megyek csavarogni, kozmetikushoz ilyesmi.
De egy kettesben eltöltött vacsinak is nagyon örültem annó, persze csak ha van kire hagyni a picit két, három órára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!