Mennyire hagyjátok lányok, hogy a munkátok szabja meg, hogy mikor vállaljatok babát?
én 22 vagyok, párom 31, minden feltétel adott, párom már előbb is elbírta volna a egy picit... de még fiatalnak tartott ő is, de már engem is foglalkoztat, és egyre jobban igényli már a kapcsolatunk... De: kb lassan 1 éve kezdtem dolgozni a diplomámnak megfelelő helyen. A fizetés jó (bár most már tudom többet is kérhettem volna, pályakezdő voltam, előtte nem diplomámmal dolgoztam), a társaság elmegy - előző kevesebb fizető melóhelyen jobb volt, a munka meg: szerintem jobb is lehetne,csak a főnökasszony nehezen tud koordinálni, úgy érzem nem is igen fejlődtem, s nem is nagyon látok rá itt lehetőséget.
CSAK: mikor felvettek (interjún is) azt mondtam, hogy 3-5 évet szeretnék babavállalás előtt dolgozni,( persze inkább a 3-ra gondoltam), ezt így meg mertem mondani mégis felvettek. De ha most szeretnénk a babát, akkor ez csak úgy 2 év lenne... Másik aggodalmam, hogy szerződéses vagyok, de árpilisban abban merek reménykedni, hogy min.1évre kötnek szerződést, vagy véglegesítenek, rosszabb esetben ismét csak fél év lesz a hosszabbítás.
Ti mit tennétek, s hogy tettétek?
Törődjek a meló hellyel?
(Még tudni kell, hogy párom legalább 3 évet várt rám suli miatt, most még ezzel várassam a hülye munka miatt, mikor én is szívesen babáznék, de ki tudnák még várni, hisz fiatalabb vagyok...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!