Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem akarok második babát,...

Nem akarok második babát, pedig kettő volt a terv. Más is járt így?

Figyelt kérdés

Kisfiam 2 és fél éves, eddig akartunk második babát, eredetileg is kettő volt a terv, de én most úgy érzem nem vágyom rá. Amíg picike volt, és benne voltam az egész babás korszakban, akkor szerettem volna még egyet, de most hogy már kifelé megyünk belőle, nem akarom az egészet újrakezdeni. Nagyon jó volt a babás időszak is, de most nagyon jó újra felnőttnek lenni, kimozdulni, dolgozni, többet kettesben lenni a férjemmel. A kapcsolatunk is most kezd újra kiteljesedni, a szex is 2 év után lett csak olyan, mint régen. Önzőnek érzem magam, mert a férjem szeretne második babát, de én nem akarom. Most semmiképp, lehet pár év múlva igen, de azt sem tudom biztosra mondani.

Érzett már valaki hasonlóképp? Végül lett második baba?

júl. 26. 13:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen.Nem szültem többet.
júl. 26. 17:45
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Engem nagyon nyomasztottak a kollegak,hogy az egyke lanyom egyedul marad a nagyvilagban,mikor mi mar nem leszunk. Azt tudtam,hogy 2 pelusost,kis korkulonbseggel biztos nem birok ki, a csaszar is traumatizalt es depresszios is voltam. Vegul 6 ev mulva bekattant valami,hogy ujra babaznek,1 honap alatt osszejott,mikozben a lanyomra 3 evet vartunk. :) nagyon jonni akart. Nem jo testverek, a kicsi fiu, uti veri a nagylanyt allandoan,verekszik,rombol,igazi huligan,olik egymast egesz nap nagyreszt. Most hogy a kicsi 5 lesz, mar neha jatszanak egyutt, de akkora a korkulobseg,hogy osszenolni sosem fognak. Remelem felnottkent rendezodik a kapcsolatuk majd es megjon az eszuk.
júl. 26. 18:58
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez mekkora hülyeség hogy egyedül lesz majd a nagyvilágban,ha ti nem lesztek....miért,életképtelen lesz az a gyerek,nem lesznek barátai,vagy ami még fontosabb,saját családja?

Nem mondom hogy, rossz dolgok a testvér,de ugyanúgy okvetlenül jó sem. Én a szűkebb és tágabb környezetemben -magamat is beleertve- azt látom hogy legjobb esetben is közömbös,felszínes kapcsolat köt össze két testvért. Mondom,átlagban,nyilván van jobb rosszabb kapcsolat is

UI: ne vedd magadra előző,nem neked címeztem,csak kiki a között amit gondolok a téma kapcsán.

júl. 26. 20:16
 14/16 anonim ***** válasza:
*kikivankozott
júl. 26. 20:16
 15/16 anonim ***** válasza:
65%

Uhh

Másfél éves a fiam de azt állom jelenleg hogy KIZÁRT hogy még egy gyereket szüljek.

Problémás terhesség,több emberes gyermek

Eszem ágában sincs újrakezdeni.

júl. 26. 22:49
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Annak idejen, tinikent ket gyerekrol almodoztam, egy fiu egy kislany (nekem is egy tesom van, szuleimnek is 1-1 volt, szoval nekem is ketto gyerek kellett😀)

Aztan vegul egy apuka lett a ferjem, szoval megalltunk egynel. Jelenleg ugy all a hazassagunk, hogy talan ez az egy is csonka csaladba fog felnoni, biztos nem szulok meg egyet. Egy gyerekkel egyedul maradni is nehez, de kettovel..

Es a kovetkezo hazassagbam -ha esetleg ugy alakul, hogy ennek vege, es lesz kovetkezo hazassagom majd valamikor- sem fogok szulni, szerintem nem kell minden uj kapcsolatban szaporodni.

júl. 26. 22:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!