Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan értessem meg az anyukám...

Hogyan értessem meg az anyukámmal, hogy úgy öltöztesse a gyereket, ahogyan én odaadom a ruháit, ne összevissza?

Figyelt kérdés

Van egy 4 éves ovis kislányom. Tavasszal elkezdtük, hogy vasárnap reggel leadom őt anyukámnak, hétfő reggel ő viszi oviba, majd én megyek érte. Ez részben azért van, hogy nekünk is legyen 1 szabad napunk, részben meg azért mert anya imád unokázni.

Nincs is ezzel semmi baj, de anyukám mindig “otthoni” ruhákban engedi el a gyereket az oviba. Nem kiskosztümben és harisnyában, farmerban járatom oviba én sem, de vannak szebb ruhái meg vannak a játszósak otthonra. A kislányom eléggé szenzitív a ruhákra és nem mindent szeret felvenni. Amit nagyon utál, azt nem is erőltetem rá. Viszont van hogy reggel nekem is leveri a hisztit, hogy ő márpedig nem vesz fel ezt vagy azt, amiket máskor teljesen gond nélkül elhord. Megtanulta már, hogy ezt anyukámnál alkalmazhatja. A lányom azt szereti ha minél lazább, kinyúltabb egy ruhadarab. Eleve laza ruhákat veszünk neki emiatt, de ami nagyon kinyúlt vagy csúnya, azt csak otthonra adom rá. Anyukám viszont ezekben viszi az oviba.

júl. 26. 12:40
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
65%

#28 Buktad, nincs se csok, se más hitel. Nem, én nem magamnak szültem őket, hanem magamnak ÉS az apukájuknak, nagy különbség. Sajnállak, ha te nem számíthatsz másra :)

Itthon is ugyanúgy megvan mindenük. De tudod mi van most? Nyári szünet. Mármint nekik, mert mi dolgozunk, lehet, hogy neked ez is ismeretlen fogalom. És sajnos a szabadság nem végtelen. Nyaralni már voltunk, most pedig szerettek volna menni a mamájukhoz is. A mama és a papa szintén szerették volna, hogy menjenek. Akkor mi a probléma? Mert gondolom ha "deHÁt nEM a NaGYSzüLŐkneK sZÜlteLEk TItEKet" kijelentéssel nem engedem őket menni és ezzel mindenkit megbántok, akkor meg azért vagyok szaranya, mert elveszem tőlük az élményt.

Foglalkozz a saját dolgoddal inkább, ne másokról állapíts meg hülyeségeket 3 mondat alapján.

(#27)

júl. 26. 15:21
 32/49 anonim ***** válasza:
65%
Szuper anyucik inkább ahelyett hogy itt irkaltok h*lyesegeket menjetek a gyerekkel foglalkozni! Most ki van velük miközben itt osszátok a nemlétező eszeteket?!
júl. 26. 15:32
 33/49 anonim ***** válasza:
89%
Ne adj neki oda olyan ruhát, ami kinyúlt akkor vasárnapra. Ennyi, ha csak olyan ruhak vannak a mamánál, ami elfogadható, akkor ez van.
júl. 26. 17:18
 34/49 Derjaderja ***** válasza:
80%

Mondjuk én nem értem, mért baj, ha a szülők "kamatyolnak", pedig én aztán nem vagyok egy nimfoman. De a házastársi szex fontosabb, mint az étterem.

Aztán amikor valahol lelep apuka, azt hallgatja a nő, hogy persze mert a gyerekekre hivatkozva nem dugott.

Nekünk nincs kire bízni a gyereket, de őszintén, ha valaki elvállalná 24 órára őket, akkor takarításra és/vagy "kamatyolásra" használnám.

júl. 26. 19:04
 35/49 anonim ***** válasza:
76%

nålunk soha nem volt jåtszos ruha külön meg ovis ruha külön .

volt 1 ünneplös ruhája gyerekeimnek meg minden más ,amibe oviba mehetek abba mehetek jåtszora is , ha kinyult szakadt stb volt a ruha ment kukåba . mindig normålisan nėztek ki a gyerekeim.

megoldås csak ovis ruhåt vigyėl åt a nagymamåkhoz.ha vasårnap åtviszed.

júl. 26. 19:58
 36/49 anonim ***** válasza:
65%
34-es, csak példának írtam hogy lehet étterembe mennének vagy moziba. Látod másnak az is baj ha valaki kamatyolni akar ha nincs otthon a gyerek... Sok szuperanya.
júl. 26. 20:16
 37/49 anonim ***** válasza:
8%
36os inkább vagyok szuperanya mint lepasszolós sz.ranya.
júl. 26. 20:32
 38/49 anonim ***** válasza:
Jár a keksz
júl. 26. 20:40
 39/49 anonim ***** válasza:
73%
37: nyugi, majd a tied fog a leghamarabb lelecelni otthonrol, mert meg kamaszkoraban is ratelepedsz.
júl. 26. 20:40
 40/49 anonim ***** válasza:
87%

De buták a válaszolók.

Szerintem ha más elvállalja a gyerekedet SZÍVESSÉGBŐL? Meg lepasszolja a PURDÉT?

A MAMA AZ UNOKÁJÁT VIGYÁZZA, MERT SZERETI.... Nektek ez újdonság?

júl. 26. 20:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!