Azoknak, akik csak kamatyolnak összevissza lesz baba, akik pedig szeretnék és tervezik nem sikerül. Miért?
Akik "tervezik", azoknál a szexböl "kötelesség" lesz, amit meghatározott idöben "kell" teljesíteni, és ez a stressz akadályozza meg a teherbeesést.
Ezért értelmesebb nem erövel akarni gyereket, hanem egyszerüen csak örömmel együttlenni, amikor éppen idejük meg föként kedvük van - így sokkal nagyobb az esély.
A másik, ami még belejátszik, hogy sokan elöször akarnak "mindent" megszerezni, és mire a baba szóbajöhetne, már nem kellöen fiatalok, és idösebb korban eleve nehezebb teherbeesni.
Egyetértek az első két válasszal. Én sosem számolgattam peteérést, nem mértem a hőm, furán is olvasgattam ezeket a kérdéseket, hogy "leesett a hőm, akkor biztos nem vagyok terhes?" Bevallom, én megmosolyogtam ezeket a kérdéseket és most is megmosolygom. Eredmény, 4 év alatt 3 gyerek, úgy, hogy mindig úgy voltunk vele, ha jön, nem baj, megszakítással védekeztünk, mind a 3 gyerek úgy jött össze, de sosem rágtam a körmöm, hogy vajon ebben a hónapban megjön-e?
Talán nem kellenének ilyen vicces kérdések, hogy "izgulunk együtt?:)", meg "ki nem várja ekkora, meg ekkora?":)) Na, annyira rá vagytok kattanva a gyerekre, hogy a szervezetetek, már azt sem tudja mit akartok!
Amúgy miért irigykedsz? Nem szép dolog.
Mi meg úgy voltunk, hogy amíg nem szerettünk volna, rendesen védekeztünk. És amikor meglett minden körülmény, akkor egyszerűen abbahagytuk a védekezést, és "jön, amikor jönni akar" felfogással álltunk neki. Elsőre össze is jött a fiunk...
Amúgy elsővel egyetértek.
Mert akik össze-vissza kamatyolnak, azok nem gondolnak a következményekre, buták, éretlenek (ismeretségi körömben több 16-17 éves "anyuka" is van).
Akik meg szeretnének, tervezgetnek, hőmérőzgetnek, azok meg rástresszelnek.
Az megint más, hogy van egy fix párkapcsolata valakinek, nem tervezgetnek, aztán kopogtat a gólya. Ezt is nevezhetjük "becsúszott" babának, de valahol tudatos is, ha nem védekeznek, ott azért lehet számítani "következményre".
Mi is úgy voltunk vele, hogy sosem védekeztünk, jön, amikor akar, nem terveztünk. 2 év kellett hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!