Mi változott a párkapcsolatotokban, amióta szülők vagytok?
Mennyi ideig voltatok egy pár mikor megérkezett az első gyermek?
Milyen változások történtek ahhoz az időszakhoz képest, mikor még nem volt gyereketek?
Nehézségként élitek meg ezeket a változásokat vagy pozitív irányba halad a kapcsolatotok?
21 voltam amikor összejöttünk, a férjem 24. 27 voltam amikor az első gyerekünk született, 31 amikor a második. Most 35 vagyok, a férjem 38. Igazából mi készültünk rá, már régebben is beszéltük, hogy szeretnénk gyerek(ek)et, de először meg akartunk teremteni mindent hozzá.
A kapcsolatunk mindig jó volt, a gyerekek után sem változott. Persze, voltak/vannak nehézségek, meg egyet nem értések, de egyikünk se olyan, hogy kihátráljon belőle, mindig a megoldást kerestük, együtt. Eddig bevált 😃
A férjem 100% kiveszi mindenből a részét. Háztartásból, gyereknevelésből, logisztikából, mindenből. Anélkül, hogy külön bszogatnom kéne emiatt. Sosem éreztem, hogy egyedül vagyok bármilyen problémával vagy megoldandó feladattal is. És én is ugyanezt igyekszem nyújtani neki.
Négy év után vállaltunk gyereket.
Előtte amikor gondoltunk egyet akkor mentünk vacsorázni, programozni, vagy csak simán autokazni
Ahogy ugye megszületett a gyerek ez megszűnt, de nem viselt meg különösképpen minket ez.
Már 15 éve együtt vagyunk, és már két gyerekünk van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!