Milyen gyakran megy a babatok a mamához?
Figyelt kérdés
Nagyon dühös vagyok, pedig nem így képzeltem el. Anyósom egy éves kora óta hetente hurcibalna magához a gyereket, letojva azt amit kérek. Sose nézett mesét a gyerek (tudatosan), de ő nezeti vele, üveges kaján el ha náluk van (csak ha muszáj volt adtam neki) vagy pogácsa péksütemény, ha meg küldök neki ennivalót rendes főtt kaját ki van akadva. Alvás az egyszer sikerült neki délután.. hogy lehet így gyereket nevelni, hogy utána ne a gyerek és én szivjam meg? Kiakasztjúl. 22. 10:32
41/43 anonim válasza:
Persze, nem pontoztál le senkit. Minden olyan válasznál, ami neked nem tetszik van egy piros 74%, ami meg számodra kedvező, ott zöld 74%. Kicsit sem gyanús 😅😅😅
42/43 A kérdező kommentje:
Akadjunk fenn a pontozason..
júl. 22. 14:56
43/43 anonim válasza:
Ilyen idős korában én még nem bíztam ilyen gyakran senkire.
Pláne nem olyanra aki nem tartja tiszteletben amit kérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!