Nagyon dühös vagyok, pedig nem így képzeltem el. Anyósom egy éves kora óta hetente hurcibalna magához a gyereket, letojva azt amit kérek. Sose nézett mesét a gyerek (tudatosan), de ő nezeti vele, üveges kaján el ha náluk van (csak ha muszáj volt adtam neki) vagy pogácsa péksütemény, ha meg küldök neki ennivalót rendes főtt kaját ki van akadva. Alvás az egyszer sikerült neki délután.. hogy lehet így gyereket nevelni, hogy utána ne a gyerek és én szivjam meg? Kiakaszt
Egyszer sem... 2,5 éves most. Csak úgy volt/van mamánál, vagy bárhol, hogy mi is ott vagyunk. Ilyen egyszerűen oldottuk meg ezt a kérdést.
júl. 22. 10:42
3/43 anonim válasza:
Te vagy az anyja, akkor mehet, ha te engeded.
Nekem normális anyósom van, imádjak egymást a lányommal, joszivvel hagyom nála bármikor. Ettől függetlenül mindig megbeszélés kérdése mikor mehet.
júl. 22. 10:42
4/43 anonim válasza:
Ezt a férjeddel kellene megbeszélnetek és aztan közösen az anyjával, mert vagy úgy csinálja, ahogy kéritek vagy sehogy. Egyébként a másik opció, hogy hagyod, vagy a sarkadra állsz, és azt mondod, hogy ez így ebben a formában nem. Nem az unokajatol akarod tiltani őt, hanem a gyereket nézed, ezt neki is meg kell érteni.
júl. 22. 10:44
5/43 anonim válasza:
Nemet mondasz. Max havi 1, rövid időre. Bevállalod a konfliktust. Ha a férjeddel nem tudod, ne ott van a baj. Akkor az egész házasságnak annyi.
júl. 22. 10:53
6/43 anonim válasza:
Normális családban élünk. Sem mi, sem a nagyszülők nem akarják kisajátítani a gyereket.
1,5 évesen még nem lett volna el sehol. Akkor kezdtük szoktatni apósomékhoz. Férjem minden pénteken onnan dolgozott és hagyta, hogy addig a lanyunkkal a szülei foglalkozzanak, de ott volt ha szükség volt rá. Majd fokozatosan ott lehetett hagyni egy-egy napra. Sosem volt belőle konfliktus. Már 4 éves múlt és nyáron már 2-3 éjszakákat ott alszik.
júl. 22. 11:03
7/43 anonim válasza:
1,5 eves, nem ment meg soha. Jatszoterre viszik heti 2 orat.
júl. 22. 11:06
8/43 anonim válasza:
Ha mentünk a mamához, akkor én is ott voltam, csak háttérben.
(anyámhoz járunk, anyóssal nem tartjuk a kapcsolatot)
Először úgy 2 évesen lett otthagyva mind a 2 gyerek.
Viszont én sosem parádéztam azon, ha anya nem szögre pontosan ugyan azt csinálja amit én.
júl. 22. 11:08
9/43 anonim válasza:
Egyszer sem ment még nélkülünk, tervben sincs. Nekem olyan a munkám, hogy lehetek szabin, ha neki szünet van, így rá se vagyunk szorulva a pesztonkálásra. De mivel a mamám nálunk is telibe sz*rják, mit kérünk, így nem engedjük hozzájuk, ennyi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!