Milyen gyakran megy a babatok a mamához?
A mesével kapcsolatban, miért jó az ha egy gyereket mesével köt le a mama, azért mert lusta vele foglalkozni csak jobb ha a mamanal szívja a levegőt mint otthon? Nyissanak ki egy képes mesekönyvet, azt legalább szereti a gyerek. Egy 14 hónapos egy mukkot nem ért a mesebol és felesleges is. A kajara meg csak annyit hogy ha már felnevelt 2 gyereket akkor főzzon neki is, elvileg az unokája akit nagyon szeret.
És azt hozzáteszem a játszótérre, vagy egy sétára sose vitte el, hiába mondtam. Biciklivel is imád menni ulesben. És ez mind mind kivitelezhető lenne, hiszen fiatal mamarol van szo. Ő vett inkább egy gyerekülest hogy kocsival tudja vinni inkább..
És a férjed mit mond erre?
Amúgy egy kicsit tényleg túlzás, hogy még azt is megmondod, mivel vigye. Durván kontrollmániás vagy.
Nem baj nekem,hogy vett ülést. Nyilván könnyebb így. De hogy megmozdulni nem akar az biztos. Az hogy a gyerek mit szeret neki nem fontos.
A férjemet is valószínű kisajátította mert ő csak itthon mondja a magáét (a tv nezessel ő se ért egyet) csak nem mer szólni
az anyjának. De ő ezt nem vallja be csak annyit mond nem akar veszekedni. Én meg csak annyit mondtam hogy akkor ne itt mondja a magáét. A gyerekebol meg lesz ami lesz de elég valószínű több gyerek nem lesz.
És akkor mit szeretnél, ha a férjed mem mondja meg neki a véleményét? Te választottál ilyen férjet, ilyen apát, most el kell viselned, hogy neki is beleszólása van.
Meg a jelek szerint te is csak otthon mondod a magadét, de semmit ténylegeset nem teszel. Akkor vessz össze a férjeddel és anyósoddal, mondd meg, hogy nem viheti el többet a gyereket. Aztán veszekedjetek ezen folyton, válj el, mittudomén.
Az, hogy a mi gyerekeink milyen gyakran vannak a mamánál, tök irreleváns a ti problémátok szempontjából, semmit nem változtat a dolgokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!