Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan ismerkedjek velünk...

Hogyan ismerkedjek velünk egykorosztályú babák anyukáival ?

Figyelt kérdés
Nem tudom lehet bennem van a hiba. Járunk pl babauszira 1-2 anyukával szoktunk pár szót ott váltani de ennyi. 1-2 hónap különbséggel egy korosztály az én babámmal. De annyira szeretnék össze járni is mert nincs a közelünkben akikkel majd együtt játszhatna a kisfiam. Ismerkedni is. Nincs is babás ismerősöm. Olyan jó lenne ha más gyerekekkel is játszhatna majd.

júl. 19. 22:01
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom most mennyi idős, gondolom még kicsi, de ahogy játszóteres korba lép, ott valószínűleg lesz kihez szólnod.

Amúgy van egy alkalmazás, ha jól emlékszem momz a neve, ott meg tudod nézni hol vannak a közeledben gyerekesek, a kort is látod. Ha szimpatikus valaki, akkor írsz neki nincs-e kedve együtt sétálni vagy kávézni egy vagy bármi.

júl. 19. 22:03
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Momz app illetve kornyeken biztos vannak babaklubok. Fb-on van 202X Y honap babai csoport. Ott lehet helyszines keresoposzttal ismerkedni ;) Kesobb jatszoter, majd ovis playdate pajtik.
júl. 19. 22:24
 3/3 A kérdező kommentje:
Ó köszönöm a momz-ról nem tudtam 😊
júl. 20. 05:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!