Mondom az enyém nem ütött meg még senkit. Őt viszont ütötték már meg. Azt se rúgtam fel. Szövegértés. Az enyémet fenyegeti itt az egyik, hogy nyílt törés meg mit tudom én. És én vagyok azért agresszív, mert belém állnak és megvédem magam? Mert undorítóan minősítik a gyerekemet és beleállok? Azért agresszív vagyok, hogy ha az enyémmel csinálta volna az edző, akkor a szemét kikaparom, igen. Minden más pedig következmény. Én a szivárványra felfeszülök, hogy élhető legyen minden, de haljak meg a gyerekemmel együtt, mert vannak olyan szülők, akik szabadon engedik a problémás gyereküket? Az enyém felnőtt korára legfeljebb kicsit szétszórt lesz.. Az ilyenek meg nevelik ki a következő generációs fotelharcost, aki nem tud mást csak rosszindulatúan fröcsögni, mert ezt látta.
júl. 18. 19:06
32/65 anonim válasza:
Azt lehet tudni egyébként, hogy az edző tudta-e, hogy ez egy szenzoros gyerek?
júl. 18. 19:42
33/65 anonim válasza:
feljelenteném és nyilvánosan megszégyeníteném. Tudják csak meg a rokonai, barátai, milyen állat.
júl. 18. 19:46
34/65 anonim válasza:
Ő maga írta meg a "bocsánatkérő" szövegében, hogy a gyerek nem akart felmászni az egyik mászókára.
Nagyon sokat elárul az, ahogy egy gyerek se mert oda menni segíteni a földön fekvő társához..
Biztosan nem az első eset volt ez, csak elfelejtette, hogy nem zárt ajtók mögött van.
Egy normális felnőtt nem üt meg gyereket. Ez pedig nem fegyelmezés, hanem gyermekbántalmazás.
Én nagyon remélem, hogy elkapják és jól elpicsuzzák.
júl. 18. 19:58
35/65 anonim válasza:
35, és a legrosszabb, hogy elméletileg azt tanítja, hogy a küzdősportot soha nem használhatod erőszakos célra, és tisztában volt azzal, milyen fizikai sérülést tud okozni.
júl. 18. 20:03
36/65 anonim válasza:
Ha a szülei nem bírtak, vagy nem akartak bírni vele, talán tanul belőle. Megérdemelte.
júl. 18. 20:24
37/65 anonim válasza:
Kit érdekel ez az egész szitu,törődjetek a magatok dolgával :D Engem hidegen hagyna ha egy ilyet látnék. Feláll oszt jobban lesz.
júl. 18. 20:28
38/65 anonim válasza:
Az ilyeneket mint a 36, 37es ugyanúgy büntetném, már csak ezekért a kommentekért. Aki ilyet ír, biztos hogy nem ép lelkivilágú, és simán képes lenne ugyanerre. Katasztrófa hogy milyen mentális állapotban vannak itt egyesek.
Egyetlen gyerek sem érdemel ilyet. De itt még rossz sem volt a kissrác. Összeszólalkozott egy másik gyerekkel. Az meg tök mindegy, hogy az edző tudja e, hogy szenzoros vagy sem. Egyszerűen aki ezt nem ítéli el csípőből, azzal az emberrel nagy gondok vannak, és hasonlóan vélekedek róla, mint erről az embernek nem nevezhető lényről. Az ilyenek, akik ha fegyvert kapnának a kezükbe, ugyanolyan gyomorforgató tetteket követnének el, mint a nácik a koncentrációs táborok lakóival vagy az oroszok Bucsában. A jellemvonásaik egy tőről fakadnak. Az ilyenek nem tudják tűrtőztetni magukat és büntetőfékeznek, kockáztatva mások életét, csakhogy erőt fotogtassanak.
júl. 18. 21:45
39/65 anonim válasza:
Aki ennek tapsol, meg egyetért, annak kívánok egy hasonló szitut, hamar kiderülne, hogy hogy is állunk ehhez. Még csak különlegesnek se kell lenni hozzá, csak éhes, fáradt, összeveszett a másikkal, tök mindegy, véletlenül rossz passzban van a gyerek. Aztán jön egy ilyen ogre és olyat rúg rá, hogy megpördül a levegőben. A vérét akarnátok, az összeset, azonnal. Az anyjáét is. Csak mondom.
júl. 18. 21:57
40/65 anonim válasza:
"Az meg tök mindegy, hogy az edző tudja e, hogy szenzoros vagy sem."
Nem attól függ, hogy rendben van-e, amit tett, mert nincs rendben sehogy sem, ezért kérdeztem úgy, hogy "egyébként", de bizonyos szempontból érdekes lehet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!